VIDEO Ploaia a făcut ravagii în ţară! Gospodării inundate, străzi distruse, maşini avariate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A plouat în câteva ore cât pentru o lună întreagă! Zeci de gospodării din judeţul Călăraşi au fost inundate, ieri, iar în unele case apa a depăşit jumătate de metru. Şi în Capitală şi la Constanţa drumurile au fost acoperite de apă.

80 de gospodării din localităţile Olteniţa şi Budeşti, judeţul Călăraşi sunt de ieri sub ape, după ce în zonă a plouat torenţial câteva ore, informează rtv.net. Pompierii fac şi la această oră eforturi pentru a scoate apa din curţile oamenilor.

simeon stalpnicul png

La Cernavodă precipitaţiile au fost de 97 de litri/mp în numai şase ore. Maşinile au fost luate de ape, iar casele oamenilor şi câteva magazine au fost inundate.

simeon stalpnicul png

Mai multe străzi din Constanţa au fost distruse iar circulaţia pe un drum naţional a fost oprită peste o oră din cauza apei şi aluviunilor de pe şosea.

Circulaţia autovehiculelor a fost îngreunată pe DN39 Constanţa - Mangalia, în zona localităţii Tuzla, apa acoperind o bandă de rulare a şoselei. Drumul naţional 22 C a fost blocat în localitatea Făclia, după ce pe şosea au ajuns aluviuni.

La Focşani, vântul puternic a doborât un copac, care a căzut peste câteva maşini aflate în apropiere. Unul dintre autoturisme a fost serios avariat.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În Bucureşti, telefonul 112 a fost luat cu asalt de sute de oameni. În doar două ore, între orele 17.30 şi 19.30, au fost primite peste 230 de apeluri privind străzile şi imobilele inundate din Capitală. Cele mai dificile intervenţii au fost în zonele spitalelor “Sf. Ioan” şi “Marie Curie”, la Facultatea de Stomatologie şi pe Calea Văcăreşti.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net