VIDEO Politician mort în accident

Ultima actualizare:
image

Liviu Păunoiu, unul dintre liderii Pro România din Argeş, a murit azi-noapte într-un cumplit accident produs chiar în judeţul natal. Maşina pe care o conducea a fost lovită de alta, ajunsă pe contrasens, într-o curbă. Şoferul vinovat le-a spus poliţiştilor că şi politicianul ar fi avut o vină şi că ar fi depăşit linia continuă care despărţea cele două sensuri de mers, dar măsurătorile l-au contrazis!

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional care leagă Piteştiul de Drăgăşani, în localitatea argeşeană Poiana Lacului. Cele două autoturisme s-au ciocnit frontal după ce unul dintre ele a pătruns pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic încât ambele motoare au fost distruse, iar unul dintre ele ajuns la 30 de metri de maşină.

Autoturismul care circula regulamentar era condus de Liviu Păunoiu, membru în conducerea pro România Argeş. Era blocat între resturile maşinii şi martorii l-au scos înainte să vină pompierii. El avea 31 de ani, era căsătorit şi nu avea copii.

Tot azi-noapte, salvatorii argeşeni au intervenit la alt accident produs pe Drumul Naţional dintre Piteşti şi Braşov, în localitatea argeşeană Miceşti. În timp ce încerca să salveze victimele, un echipaj SMURD a fost lovit de o altă maşină. Unul dintre paramedici a fost rănit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net