VIDEO Revoltător! Pisică aruncată la câini, pe un câmp din Pantelimon. "În 30 de secunde au rupt-o!"

Ultima actualizare:

    foto: captura Facebook observator.tv
foto: captura Facebook observator.tv

Imagini revoltătoare pe un câmp din Pantelimon. O tânără a filmat cum un şofer a aruncat o pisică din maşină, chiar în mijlocul unor câini maidanezi aflaţi pe marginea drumului. Aceştia au sfâşiat-o imediat.

Femeia susţine că, imediat ce stăpânul a aruncat-o din maşină, pisica a fost sfâşiată de cel puţin 15 câini. A văzut totul din autoturismul pe care îl conducea. A oprit şi a încercat să o ajute pe săraca pisicuţă, însă nu a mai putut face nimic pentru ea.

A oprit autoturismul şi a încercat, în zadar, să îi oprească pe câinii care au luat-o la fugă după pisică. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Sursa: Facebook: Corina Ruxandra Costache

Imaginile nu surprind, efectiv, momentul în care felina este aruncată din maşină, dar tânăra a descris cum s-a produs grozăvia.

"...ai aruncat pisica din mașină, în ochii mei, ai scos-o din cutia de transport și ai aruncat-o la câini. M-ai văzut și ai aruncat-o direct în ochii mei, între ei, de n-am avut cum să mă bag între 15 câini să o scot din gura lor, în 30 de secunde, au rupt-o", a povestit revolatată femeia.

Tânăra susţine că s-ar fi dus la şoferul care a aruncat pisica, însă acesta i-a spus să nu se bage. 

"L-am filmat din faţă, m-am dus după el, am vorbit cu el și-mi zicea să îmi văd de treaba mea. Simt că mor, nu reuşesc să-mi revin, îmi tremură mâinile de nu mai pot să ţin telefonul", a mai spus tânăra.

Poliţia face verificări în cazul pisicii aruncate la câini

Filmul a fost văzut şi de poliţie care a început o anchetă în acest caz

„În urma vizualizării imaginilor video, postate în mediul on-line, de către o persoană  pe o rețea de socializare, polițiștii orașului Pantelimon s-au sesizat din oficiu, în vederea efectuării de verificări în raport cu dispozițiile legii 2005/2004 privind protecția animalelor, pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, iar în funcție de rezultatul verificărilor în urma probatoriului administrat, aplicarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

Citeşte şi: 

Câine bătut cu bestialitate de stăpâna lui într-un tramvai din București

Un câine din Satu-Mare, mutilat după ce i-a explodat o petardă în gură

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net