VIDEO - FOTO Scandaluri violente cu bâte, lopeți și focuri de armă în București, Ploiești, Săcele și Otopeni

Ultima actualizare:

    Forțele de ordine au intervenit în aplanarea unor scandaluri izbucnite din cauza consumului de alcoolfoto: captură video romania24
Forțele de ordine au intervenit în aplanarea unor scandaluri izbucnite din cauza consumului de alcoolfoto: captură video romania24

Imagini șocante s-au derulat în prima zi de Paște în câteva cartiere din București, Ploiești, Săcele și Otopeni. Sătui să mai respecte interdicțiile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, mai multe persoane au hotărât să dea petreceri cu orice risc. Oamenii legii au intervenit în forță, iar ceea ce a urmat par scene desprinse din filmele de acțiune. S-au tras focuri de armă.

Forțele de ordine au fost nevoite să acționeze în forță, în prima zi de Paște, după ce zeci de oameni din București, Săcele, Ploiești și Otopeni au decis să serbeze Învierea cu grătare și lăutari.

Mai multe persoane au fost reținute, luni dimineață, în București, după un scandal de proporții izbucnit în cartierul Rahova, ca urmare a consumului de alcool.

”În această seară, în jurul orei 20. 45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi”, a transmis poliția duminică seara.

37 de persoane au fost imobilizate și duse la sediul poliției A fost folosit și armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite.

După o noapte de audieri, 9 persoane au fost reținute și urmează să fie prezentate în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. În același timp, alte persoane sunt audiate, la foc continuu.  

”În urma evenimentului petrecut la data de 19 aprilie a.c., au fost reținute 9 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de  ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi prezentate magistraților cu propunere legală. La această oră audierile continuă, urmând a reveni cu noi detalii în acest caz  în funcție de activitățile de cercetare penală desfășurate”, a transmis poliția luni dimineață.

Sindictul polițiștilor a transmis că polițiștii au fost atacat de clanurile interlope.

„Politisti atacați în cartierul Rahova din București. Sărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă. Polițiștii din linia întâi „își petrec” sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi”, a anunțat sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Petrecere cu grătare și muzică tare la Otopeni

Și polițiștii din Ilfov au avut parte de scandaluri. Zeci de oameni au încălcat interdicțiile și au petrecut de Paște. Când a venit poliția, a izbucnit un scandal monstru.

”În cursul zilei de ieri, 19 aprilie, în jurul orei 15:20, polițiștii din Otopeni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în spatele unui bloc de locuințe din Balotești s-au strâns aproximativ 25-30 de persoane, de etnie romă, femei și bărbați, care tulburau liniștea publică prin zgomote, muzică la volum ridicat, larmă și grătare.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din Otopeni, care le-au solicitat să părăsească zona și să intre în locuințe, însă aceștia  au refuzat, devenind violenți atât prin limbaj, cât si prin comportament”, a transmit Inspectoratul de Poliție Ilfov.

Au intervenit mai multe echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. Oamenii legii au imobilizat și dus la audieri mai mulți bărbați.

”Au fost sancționte contravențional 6 persoane  conform legii 61/ 91 și Ordonanței Guvernului nr 1/ 1999,  cu amenzi în cuantum de 120.000 RON”.

Încăierare cu bâte și lopeți la Săcele

Scene de o violență înfiorătoare s-au consumat și la Săcele, în Brașov, unde mai mulți localnici s-au încăierat cu bâte și lopeți. Oamenii s-au bătut chiar sub ochii polițiștilor care veniseră să aplaneze conflictul.

Incidentul s-a derulat în cartierul Gârcini din Săcele. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie. Polițiștii și jandarmii au intervenit în forță pentru aplanarea conflictului, iar 18 persoane au fost duse la audieri.

”În urma conflictului, șase persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea.Unul dintre polițiștii aflați la fața locului a folosit armamentul din dotare, respectiv a executat două focuri în plan vertical, în vederea stabilirii unui climat optim de siguranță publică.Cercetările se desfășoară sub coordonarea unității de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

Până în acest moment, în urma probatoriului administrat în cauză, șase persoane au fost reținute și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

Se efectuează cercetări și audieri în continuare, ancheta fiind în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Brașov într-un comunicat.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tentativă la omor”, “încăierare” și “tulburarea ordinii și liniștii publice”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Se pare că scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool, iar un vecin ar fi vrut să dărâme cu mașina poarta unui localnic, moment în care alți bărbați au intevenit în scandal. S-uu folosit furci și lopeți, iar imaginile sunt de-a dreptul șocante pentru că, la un moment dat, un bărbat a intrat cu mașin în plin într-un grup de scandalagii.

Polițiști bătuți cu pietre la Ploiești

Tot duminică seara, un scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești.

Reprezentanții Poliției Prahova au transmis că au intevenit în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă. Rromii aflați într-o curte au devenit recalcitranți și au aruncat cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon, relatează Ziarul Incomod.

"În jurul orei 21,30, am fost sesizaţi că, pe strada Brădetului din Cartierul Mimiu, are loc un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi, aceştia intervenind pentru aplanarea conflictului", precizează informarea transmisă de către reprezentanţii IPJ Prahova.

Sursa citată a mai menţionat că, din datele existente la acest moment, "conflictul a fost unul spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool. 

Iată imagini de la scandalul din cartierul Mimiu.

Sursa Foto Ziarul Incomod

Forțele de ordine s-au încăierat cu mai mulți localnici dintr-un cartier din Ploiești
Forțele de ordine s-au încăierat cu mai mulți localnici dintr-un cartier din Ploiești

Poliția și Jandarmeria au descins în cartierul Mimiu.

Bărbat săltat de poliție pentru scandal.

Forțele de ordine au intervenit într-un cartier din Ploiești
Forțele de ordine au intervenit într-un cartier din Ploiești

Poliția a împânzit strada.

Poliția a împânzit strada
Poliția a împânzit strada

Oamenii legii au intervenit în aplanarea scandalului. 

Citește și: 

Atac armat în Canada! Un bărbat care s-a dat drept polițist a ucis 16 oameni

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net