Durere fără margini în familia Anghel! Părinţii copilului ucis de maidanezi în apropierea unui parc din Capitală, au organizat ieri parastasul de trei luni pentru micuţ.


“Astăzi, 2 decembrie 2013, se împlinesc 3 luni de când Ingeraşul nostru drag a plecat dintre noi, spre o lume mai bună! Dumnezeu să îl aibe în paza Sa împreună cu Ingerii Lui!” este mesajul pe care mama lui Ionuţ, Felicia Anghel, l-a postat în urmă cu câteva ore pe contul de Facebook.

Femeia îşi găseşte alinarea doar în fotografiile care i-au rămas de la Ionuţ (4 ani). Pentru cei care i-au fost alături şi i-au spus o vorbă bună în cele mai grele moment din viaţă, mama băieţelului a postat un montaj cu fotografiile lui Ionuţ.

Citeşte şi

Ionuţ, copilul ucis de câini, îi trimite mamei sale mesaje din lumea de dincolo

FOTO Mesaj emoţionant al părinţilor lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi

«Cui i-e milă de câini, să vină să-mi vadă băiatul ciopârţit»

“Dragii mei, pentru că ştiu că vă era dor de Ionuţ, v-am făcut această surprizp, împreuna cu d-na Simona Simson, care a realizat acest montaj minunat, arătându-vi-l pe dragul nostru IONUŢ la slujba de botez, şi la mănăstirile în care am ajuns cu aceşti copii minunaţi. Sper să vă placă şi vouă!, a mai scris bucureşteanca.

Ionuţ Anghel (4 ani) şi-a pierdut viaţa în data de 2 septembrie.Nenorocirea s-a petrecut  la prânz, când cei doi frăţiori, însoţiţi de bunica lor, au ieşit la plimbare în parcul din cartierul Tei. Un moment de neatenţie din partea femeii şi cei doi au dispărut fără urmă. Au fost atacaţi de maidanezi, în curtea unei societăţi din preajma parcului. Doar Andrei (6 ani) a reuşit să se salveze şi să ajungă înapoi la bunica lui pentru a-i anunţa tragedia. Când l-au găsit, Ionuţ zăcea desfigurat, într-o baltă de sânge.

Întreaga poveste a tragediei care a lovit familia Anghle o găsiţi aici.


 
 
Loading...