VIDEO Şi-a condus prietenii spre moarte

Ultima actualizare:
image

Cinci tineri au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a intrat sub un tir înmatriculat în Turcia. Cu toţii se întorceau de la discotecă, iar poliţiştii verifică acum dacă nu cumva şoferul era băut. Cert este că, din primele cercetări, el este vinovat de producerea accidentului. Ar fi pierdut controlul volanului, din cauză că a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineaţa, într-o curbă periculoasă în apropierea comunei Vadu Moldovei, din Judeţul Suceava. Impactul a fost atât de puternic, încât cei cinci tineri au murit imediat. Trei dintre ei aveau 17, unul avea 18 ani, iar şoferul avea 21 de ani. Cu toţii se întorceau de la discotecă, unde petrecuseră întoarcerea în ţară a unuia dintre ei.

Pompierii din Fălticeni au intervenit cu o ambulanţă Smurd şi cu o autospecială de descarcerare, ca să îi scoată dintre resturile maşinii.

Inspectoratul de Poliţie Suceava a declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului, iar din primele cercetări se pare că vinovat este Narcis, unul dintre cei cinci tineri, care conducea maşina cu o viteză foarte mare şi care a intrat pe contrasens, într-o curbă. De altfel, cunoscuţii spun că el era un împătimit al vitezei şi a transmisiilor în direct pe Facebook. Pe pagina lui, el a postat pe data de 18 ocotmbrie un film făcut în timp ce conducea cu muzica dată la maximum.

Narcis avea 21 de ani şi locuia în comuna Râşca, judeţul Suceava.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net