Video șocant! O fetiță a fost bătută, dezbrăcată și dată afară din casă de propria mamă

Ultima actualizare:

    Polițiștii sunt în izolare la domiciliuFoto: Arhiva Click!
Polițiștii sunt în izolare la domiciliuFoto: Arhiva Click!

Un filmuleț șocant circulă pe rețelele de socializare, în care apare o micuță care a fost bătută și dată afară din casă, în frig, fără haine groase, chiar de propria ei mamă.

Eveniment s-a petrecut în satul Poşta, comuna Gohor, din județul Galați. O fetiță de nici șapte ani a fost bătută și aruncată dezbrăcată afară în ger, de propria mamă. Un vecin a fost cel care a răspândit informația în mediul online, după ce s-a dus să verifice ce se întâmplă la casa alăturată, având în vedere că a auzit în seara respectivă țipete și zgomote. 

Ajuns alarmat la fața locului, acesta a constatat că fetița familiei, îmbrăcată sumar și încălțată doar cu niște papuci, se ascundea în grădină, după ce primise o bătaie zdravănă de la mama ei. Vecinul a încercat să poarte un dialog cu părinții fetei, însă fără efect, ambii fiind beți.

Bărbatul a vrut să preia copila și s-o ducă să doarmă cu fiica lui acasă, însă mama s-a opus, trăgând de fetița pe care tocmai o bătuse și o aruncase dezbrăcată în gerul de afară. „Nu vreau cu mama!”, se poate auzi în filmare țipătul fetiței.

Vecinul a filmat întreaga scenă și a sunat la 112, anunțând atât Poliția, cât și Protecția Copilului. „Uitați cum pleacă un copil cu un străin acasă doar pentru că o bate mama ei de o zăpăcește”, a spus vecinul în filmuleț, după ce i-a spus micuței să meargă la el acasă pentru a nu mai sta în ger.

La scurt timp după incident, bărbatul a dezvăluit că fetița a fost preluată de către autorități. „Fetita este luată de Asistența Socială și Politie de azi noapte, au dus-o la Galați, la un singur centru cică este în Galați. Eu am făcut ce am putut, sperăm să fie bine acolo unde au luat-o. Nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spalat-o, i-am dat sa mănânce și atât. Fetița nu mai este la mine, au luat-o autorităţile”, a explicat bărbatul pe Facebook.În prezenţa asistentului social din cadrul primăriei Gohor, minora a fost condusă şi internată într-un centru de primire minori. În acest caz se efectuează cercetări pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului”, a declarat, pentru adevărul.ro, comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net