Peste 60 de poliţişti suceveni au participat, duminică dimineaţă, la 20 de razii în cluburi şi discoteci din judeţ după ce în urmă cu o săptămână au fost înregistrate trei agresiuni în zona discotecilor din Vadu Moldovei, Liteni şi Câmpulung Moldovenesc.


Raziile au fost organizate în special la cluburi din municipiile Suceava şi Câmpulung Moldovenesc şi în comunele Adâncata, Zvorâştea, Dărmăneşti şi Todireşti, între orele 1.00 - 4.30. În timpul raziilor, au fost legitimate peste 1.200 de persoane. 24 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei, fiind aplicate şi opt amenzi în valoare de 2.020 de lei.

„Au fost identificaţi şi zece minori care nu-şi justificau prezenţa, urmând a fi luate măsurile legale faţă de întreţinători", a precizat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, potrivit adevarul.ro.

În timpul raziilor, poliţiştii au avut parte şi de o supriză neobişnuită. La discoteca din Zvorîştea, după ce petrecăreţii au fost împărţiţi în două grupuri, băieţii într-o parte şi fetele într-o parte, poliţiştii au constatat că uşa de la baie este încuiată.

Pentru că administratorul localului le-a spus că uşa trebuia să deschisă, poliţiştii au forţat intrarea în toaletă crezând că în interior ar putea fi vreun individ care vrea să scape de verificări.

După ce au spart uşa, poliţiştii au dat peste doi tineri de aproape 30 de ani care întreţineau relaţii sexuale. Cei doi, aflaţi în stare avansată de ebrietate, le-au spus poliţiştilor că sunt soţ şi soţie şi că nu fac nimic ilegal. Cuplul iubăreţ a scăpat fără nicio sancţiune. 
 
Loading...