VIDEO Tânăra tâlhărită la Alba Iulia face primele declaraţii: „Sunt imagini şocante, dar nu îmi amintesc nimic”

Ultima actualizare:

Tânăra atacată sâmbătă la Alba Iulia, în casa scării unui bloc din oraş, a ieşit joi din spital, după cinci zile de la momentul la care a ajuns la serviciul de Urgenţe. Denisa se simte bine şi îşi aminteşte câteva secvenţe din ceea ce s-a întâmplat sâmbătă.

Tânăra a declarat, joi, că a văzut filmul agresiunii căreia i-a fost victimă de două ori, dar nu îşi aminteşte nimic. ”Sunt imagini şocante, dar nu imi amintesc. Din ziua de sâmbătă îmi amintesc doar ce am făcut dimineaţă, am câteva imagini în minte foarte şterse. Nici nu aş vrea să îmi amintesc ce s-a întâmplat atunci”, a povestit Denisa Sava pentru adevarul.ro.  

Tânăra în vârstă de 20 de ani a relatat câteva secvenţe anterioare şi ulterioare momentul în care a fost lovită de recidivistul Drăgoi Nicolae, care i-a sustras un telefon mobil şi portmoneul.  

”Era undeva la ora 18.25. Mergeam la nişte prietene în acel bloc. Am lăsat pe cineva la mall şi am avut două convorbiri telefonice cu bunica şi o prietenă. Îmi amintesc că îmi căutam loc de parcare. Îmi amintesc foarte, foarte şters cum eram în faţă la bloc. Am intrat cu mai multe persoane. Ştiu că respectivele persoane au sunat ele la interfon şi de aceea nu am sunat eu la prietena mea. Ştiu că aveau bagaje şi de aceea nu am intrat cu ele în lift”, a spus Denisa.

Tânăra studentă a completat că nu a rămas foarte mult în stare de inconştienţă, după ce a fost atacată. ”M-am ridicat imediat şi am urcat în lift, până la etajul 4, am coborât, am ieşit din bloc şi am intrat iarăşi. M-am şi întâlnit cu un bărbat, care, din câte am înţeles, m-a întrebat cum sunt, mi-a dat cheile de jos, a văzut că sunt plânsă dar nu ştia ce e cu mine, s-a gândit că m-am certat cu cineva. Pe urmă am mers la maşină, pe care nici acum nu ştiu unde am avut-o parcată. M-am urcat în maşină şi am mers acasă la mine, dintr-un capăt în celălalt al oraşului. Se vede pe camera de la blocul meu cum am intrat, mă ţineam de cap şi mă clătinam şi în lift”, a completat Denisa Sava.

Citește mai multe pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net