VIDEO Teribilism extrem în Mamaia. Cine e tânărul care a aruncat un scaun de la balcon și a umilit un turist

Ultima actualizare:

    Poliţiştii constănţeni l-au identificat pe turistul bucureştean care a îngrozit turiştii din Mamaia Nordfoto: Adevarul
Poliţiştii constănţeni l-au identificat pe turistul bucureştean care a îngrozit turiştii din Mamaia Nordfoto: Adevarul

Inconştienţa unor tineri nu are limite: s-au filmat în timp ce unul dintre ei arunca un scaunul de la etaj, direct peste autoturismele aflate într-o parcare. Poliţiştii constănţeni l-au identificat pe bucureşteanul care a îngrozit turiştii din Mamaia Nord, însă pe numele său nu a fost depusă nicio plângere penală.

UPDATE: Tânărul care a aruncat un scaun de la balconul unui bloc din Mamaia şi care îi umilea pe turişti a fost identificat. El se numeşte Cristian Vlad O., este din Bucureşti şi deţine un apartament de lux din Mamaia Nord. Tânărul este luptător de arte marţiale mixte şi patron de video chat în Bucureşti, scrie Adevărul. Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările şi fac un apel la cei care au avut de suferit în urma acţiunilor tânărului. „Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii tuturor persoanelor implicate şi luarea masurilor legale care se impun. Menţionez faptul că până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere”, a spus Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Pe paginile de socializare au apărut imagini cu mai mulţi tineri care se află pe balconul unui hotel din staţiunea Mamaia. Aceştia s-au filmat în timp ce aruncă un scaun, iar obiectul de mobilier cade peste autoturismele parcate, notează Adevarul.ro. IPJ Constanţa s-a autosesizat şi acum îi caută pe cei care au nesocotit orice urmă de civilizaţie. „În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală“, conform unui comunicat al IPJ Constanţa.

Vezi imaginile video pe www.adevarul.ro

Vezi aici momentul în care tânărul tachinează un turist după ce i-a luat ochelarii

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net