VIDEO Un alt câine ucis cu sânge rece

Ultima actualizare:
image

Un nou caz de cruzime faţă de animale este cercetat de poliţişti. De data aceasta este vorba despre un câine îngrijit de o familie de tineri din Buzău, care de două zile nu mai fusese văzut. În cele din urmă, animalul a fost găsit împuşcat. Cazul este acum cercetat de poliţişti.

În urmă cu o jumătate de an, Petronela şi soţul ei au găsit doi căţei abandonaţi la marginea satului în care locuiesc. Nu au putut să îi ia acasă, însă i-au hrănit zilnic şi le-au făcut un adăpost pe un teren din vecinătate. De două zile însă căţeluşii au dispărut, aşa că, alarmată, femeia şi-a trimis soţul că-i caute

Trupul cainelui impuscat a fost dus la un veterinar, iar necropsia a scos la iveala faptul că animalul a fost împuşcat de trei ori.

Celălat câine nu a fost găsit, însă cei care aveau grijă de ei cred că a avut aceeaşi soartă ca acesta. Membrii asociaţiilor de protectie a animalelor cer acum ca autorităţile să-i găsească pe vinovaţi.

În urma sesizarii, politistii au început deja o anchetă.

Zona unde a fost găsit câinele împuşcat este un fond de vânătoare al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, dar conducerea asociaţiei nu a dorit să comenteze. Cazul nu este însă singular. În urmă cu mai puţin de o săptămână un alt câine a fost ucis cu sânge rece de doi adolescenţi din Dâmboviţa. Patrupedul a fost legat cu sfoară, stropit cu benzină şi ars de viu, totul spre amuzamentul celor doi. Pe internet circulă o petiţie semnată deja de 15 mii de oameni care cer pedeapsa cu închisoarea pentru cei doi tineri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net