VIDEO Un băiat de opt ani, mama şi bunicul lui au murit înecaţi în râul Motru. Adulții ar fi încercat să îl salveze pe copil

Ultima actualizare:

    Copilul, mama și bunicul s-au înecat în râul Motrufoto: ISU Gorj
Copilul, mama și bunicul s-au înecat în râul Motrufoto: ISU Gorj

Un copil de opt ani, mama sa şi bunicul au murit, joi seară, după ce s-au înecat în râul Motru, în judeţul Gorj. Primele informaţii arată că băiatul s-ar fi înecat primul, iar mama acestuia şi bunicul lui au încercat să îl salveze.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, joi seară, la Miculeşti, unde trei persoane s-au înecat în râul Motru. Acolo au fost trimise două ambarcaţiuni, un echipaj SMURD, precum şi două echipaje SAJ.

Cei doi adulți au murit încercând să-l salveze pe copil

"Primele echipaje sosite la faţa locului au fost echipajul SMURD şi un echipaj SAJ care au constatat că două persoane fuseseră scoase de către localnici, în stare de inconştienţă (...) S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare", a transmis ISU Gorj. Ulterior, echipajele de intervenţie au găsit şi a treia persoană în apele râului, o femeie aflată şi ea în stare de inconştienţă. Manevrele de resuscitare nu au avut însă rezultat, cele trei persoane fiind declarate decedate. Primele informaţii arată că este vorba despre un băiat de aproximativ opt ani, care a fost primul care s-a înecat, în timp ce bunicul şi mama acestuia, în vârstă de circa 80, respectiv 29 de ani, au murit încercând să îl salveze.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net