VIDEO Un bunic cu doi nepoţi, loviţi de un bolid în parcarea unui complex rezidențial din Popeşti-Leordeni

Ultima actualizare:

    Momentul dinaintea impactuluiCaptură video / Europa FM
Momentul dinaintea impactuluiCaptură video / Europa FM

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele unui şofer care, marţi dimineaţă, a accidentat un bunic şi pe cei doi nepoţi ai acestuia în parcarea complexului ConfortCity, din Popeşti-Leordeni.

Imaginile de coșmar au fost prezentate de Europafm.ro, fiind primite de la un ascultător al postului de radio. Potrivit sursei citate, şoferul s-a grăbit să treacă de barierele ridicate în parcare, deşi un bărbat, identificat ulterior drept bunicul minorilor, traversa pe acolo împreună nepoţii. Unul dintre copii a fost luat în braţe, în timp ce celălalt minor a ajuns sub roţile maşinii. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. „În comuna Popeşti-Leordeni, pe Spaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcţiei de mers, ar fi acroşat 3 pietoni. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat şi a unui minor, aceştia fiind transportaţi la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează reprezentanţii poliţiei.

Șaban Ibram, tatăl copilului, pentru Observator: Suntem foarte supărați. A intrat, le-a rupt mâinile, le-a rupt picioarele, i-a distrus. Copilul este foarte grav.

Marian Vlaicu, paznicul complexului, pentru Observator: "Am văzut tot, deci, aşa ceva! M-a apucat tremuratul. Am pus mâna la ochi, am zis că nu mai e viu. E o practică să se forţeze bariera, nu e primul. Degeaba am pus astea aici. Pentru un leu sau cinci lei forţează aiurea aşa. Să treci aici, dacă nu eşti atent, şi peste mine era să dea cineva".

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net