A fost panică pe străzile din Şimleu Silvaniei, din Sălaj, după ce un porc mistreț a atatcat doi oameni chiar în centrul orașului, în plină zi. Întreagul incident a fost filmat de camerele de supraveghere, iar persoanele care au fost mușcate au fost transportate la spital pentru îngrijire medicală de specialitate.


Un porc mistreț a atacat doi oameni în centrul orașului Şimleu Silvaniei, joi dimineaţă, 7 februarie, după ce animalul a coborât în oraș, umblând în voie pe străzile din centrul localității. Un bărbat și o femeie au fost transportați la spital pentru vaccinuri și îngrijire medicală, după interacțiunea cu porcul mistreț neprietenos. 

În imaginile postate pe o reţea de socializare chiar de primarul oraşului se vede cum mistreţul aleargă o femeie care, în cele din urmă, reuşeşte să se adăpostească în scara unui imobil.

Doi oameni au ajuns la spital după ce au fost atacați de un porc mistreț 

Femeia a fost atacată de animalul sălbatic chiar în faţa unui magazin, iar întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere. Aceasta a reușit să scape în cele din urmă de atac, căutând salvarea în interiorul magazinului cu pricina, însă animalul a reușit, totuși, să îi apuce geanta și să o distrugă.

Femeia fugărită de animal a fost rănită în timpul „urmăririi” şi a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale, unde i-a fost făcut un vaccin antirabic. Se pare că mistreţul a atacat-o în plină stradă după ce a ieşit dintr-un tufiş. De asemenea, se pare că și un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a ajuns la spital în urma întâlnirii cu animalul sălbatic, fiind muşcat de porcul mistreţ în zona coapsei, potrivit Digi 24. Cele două persoane au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase unde li s-au curățat și dezinfectat plăgile. Ambii au fost vaccinați.

„Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 că două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost atacate de către un porc mistreţ în oraşul Şimleu Silvaniei. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai poliţiei, pompierilor, ambulanţei”, a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Potrivit acesteia, porcul mistreţ, despre care martorii spun că era rănit, nu mai reprezintă un pericol, el fiind gonit în pădurea de lângă localitate de către vânători. 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...