VIDEO Un șofer de ambulanță a lovit cu brutalitate un copil. Cum se apără bărbatul: «Am fost provocat»

Ultima actualizare:

    Un șofer de ambulanță a fost filmat în timp ce lovea un copil de 12 aniFoto: BZV
Un șofer de ambulanță a fost filmat în timp ce lovea un copil de 12 aniFoto: BZV

Șoferul unei ambulanțe din localitatea vasluiană Huși a fost filmat în timp ce lovea cu brutalitate un copil. Imaginile au ajuns rapid pe internet, în acestea putându-se observa cum bărbatul lovește minorul cu pumnii până când acesta cade la pământ, apoi îl lovește puternic cu piciorul.

Imaginile revoltătoare, care îl dau drept protagonist pe șoferul ambulanței care se presupune că ar trebui să salveze vieți, au fost filmate sâmbătă, 15 februarie, în zona Dric din municipiul Huși, potrivit bzv.ro, site-ul care a făcut, de altfel, publice și imaginile în cauză. 

Bărbatul îl înjură pe copil, apoi îl lovește cu pumnii până îl doboară, moment în care îi mai aplică o lovitură violentă cu piciorul. „Un minor în vârstă de aproximativ 12 ani este lovit cu brutalitate de un șofer de salvare din cadrul Substației Huși. G. Branici îl ocărăște inițial verbal pe junior, iar când acesta îi raspunde, acesta se năpustește asupra lui, îl lovește cu mâinile și mai apoi când minorul se află jos îi aplică și o lovitură puternică de picior”, scrie publicația vasluiană. 

Potrivit acesteia, „conflictul ar fi pornit de la faptul că minorul ar fi lovit neintenționat un semn rutier. Pe filmare se poate observa cum minorul încearcă sa îi explice agresorului că el nu a facut nimic”. Sursa anterior menționată a explicat, de asemenea, că situația este în prezent în anchetată de către oamenii legii. 

Cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, angajatul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, Gabi Brănici, susține că regretă ceea ce a făcut, susținând însă că și copilul „a exagerat pentru că, probabil, știa că este filmat”.

Ce spune șoferul ambulanței despre incident

„Era un grup de șase copii. Am țipat la ei pentru că au rupt un indicator rutier. Atunci au început să mă înjure, m-au provocat și m-am dus după ei. Nu am vrut să le fac nimic decât să le spun că nu e frumos ce au făcut…Au agresat verbal două fetițe care treceau pe stradă. Au început să înjure. Mi-am ieșit din fire”, a declarat, pentru Libertatea, Gabi Brănici.„Nu trebuia să fac asta, dar asta e. Regret ceea ce am făcut. Nu pot să mai fac nimic acum. Nici nu a fost o lovitură atât de puternică. A exagerat copilul pentru că, probabil, știa că este filmat de un prieten din grupul său”, a mai spus acesta. Agresiunea fizică asupra copilului este cercetată de Poliție, care a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

„Copiulul a fost azi la Institutul de Medicină Legală, unde a primit un certificat că a suferit o agresiune. Conform documentelui, ar fi nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale”, a spus, pentru sursa anterior menționată, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net