VIDEO VIRAL ”A murit ca un cărăbuș de mai. Bine că s-a dus!” Mărturia Agafiei despre soțul mort după ce a băut spirt

Ultima actualizare:
Agafia arată cum i-a luat soțul scara de la pod
Agafia arată cum i-a luat soțul scara de la pod

Agafia ”lovește” din nou! Soția unuia dintre bărbații morți după ce a băut spirt cu alcool metilic, spune că ea de fapt se bucură că soțul ei s-a prăpădit. Printre aburii alcoolului povestește cum a s-a stins cel căruia i-a jurat credință până când ”moartea îi va despărți”. ”A murit ca un cărăbuș de mai. Bine că s-a dus”, a spus femeia cu o veselie debordantă despre cel căruia îi poartă doliu.

Agafia era acasă alături de o rudă când a fost vizitată de reporterii Bună Ziua Iași. A început să povestească despre cum a decedat soțul ei după ce a băut spirtul preparat cu alcool metilic într-o fabrică clandestină din Ilfov. Pentru ea, decesul soțului seamănă cu moartea unui cărăbuș. La fel și a celorlalți prieteni de pahar care au avut același final tragic.

Agafia Teofan (50 de ani) este o femeie simplă din localitatea Stolniceni-Prăjescu din Iași. Soțul ei a murit recent după ce a băut spirt contrafăcut. Nu era prima dată când consuma astfel de dezinfectant, însă acum, substanța din care era făcut, alcoolul metilic, i-a adus moartea. Chiar și Agafia a recunoscut că mai bea spirt. Însă, în ziua fatidică, ea și-a cumpărat vin.

Era mândră că toți vecinii au văzut-o la televizor și pe internet și a râs ștrengărește când a început din nou să povestească. „A murit ca un cărăbuș de mai”. A spus Agafia fericită, mulțumindu-i lui Dumnezeu că în ziua în care soțul său a murit intoxicat cu spirt ea a băut vin.

„Ce să mai zic acum? A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus… Asta este… Bine că s-a dus, că tare am mai tras multe cu el…”, a spus Agafia.

Agafia arată cum l-a găsit pe soțul ei mort în pat
Agafia arată cum l-a găsit pe soțul ei mort în pat

Femeia a povestit că înainte să moară soțul ei, a avut parte de câteva experiențe destul de ciudate.

„Eu am trăit greu cu el. Înainte să moară eu m-am urcat în pod. El mi-a luat scara și a trebuit să sar. Am dat cu capul de ciment… m-am lovit tare… dar asta e, bine că am scăpat acum”, a spus femeia.


    Agafia arată cum i-a luat soțul scara de la podFoto: captură BZI.ro
Agafia arată cum i-a luat soțul scara de la podFoto: captură BZI.ro

În satul Brătești din comuna ieșeană Stolniceni Prăjescu patru persoane și-au pierdut viața după ce au băut alcool metilic.

Înainte să se producă nenorocirea cu soțul ei, Agafia a găsit moartă o vecină.

„Eu prima dată pe ea am văzut-o… tot ca un cărăbuș era. Patru au murit, cum mor cărăbușii de mai. De la Spirt, de la SANTE”, a completat Agafia.

Văduva a spus că și-a înmormântat soțul creștinește.

„L-am dus la groapă așa cum se duce. Întâi a fost la IML, apoi l-am adus direct la groapă. Poate am făcut cam mult, dar o să-i facem cruce și ce mai e și gata. Asta a fost cu cărăbușii de mai. El a fost al patrulea. S-a terminat”, a mai povestit Agafia.

Cât despre consumul de spirt de la Brătești, aceasta este o practică obișnuită în sat. O rudă de-a femeii a spus că a băut răuri de spirt și n-a avut nimic.

„Spirt medicinal am băut căt curge pe Siret…ce să am, n-am avut nimic. Am mâncat și am muncit. Și eu înainte să moară Alexe ( soțul Agafiei- n.r.) am băut la un vecin ceva tărie. Nu m-am simțit prea bine și cred că era ceva acolo, dar am muncit și n-am avut nimic până la urmă. Spirtul n-are ce să-ți facă dacă e bun… Îl faci în două cu apă și iese de vreo 35 de grade”, a spus cumătrul Agafiei.

14 persoane ar fi murit din cauza alcoolului contafăcut, însă anchetatorii fac în continuare cercetări pentru a vedea dacă numărul acestora nu este mai mare. Printre cei vizați de anchetă este și tatăl lui Hamude de la emisiunea Puterea Dragostei. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Citește și: 

Anchetă în cazul spirtului contrafăcut la Iași. Se fac necropsii direct în cimitire!

Zece persoane au murit la Iași după ce s-au intoxicat cu spirt medicinal contrafăcut

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net