Viitor polițist prins la furat de inele într-un mall din Ploiești

Ultima actualizare:

    foto: www.observatorulph.ro
foto: www.observatorulph.ro

Un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” din municipiul Câmpina a fost prins de către agenţii de pază ai unui magazin dintr-un mall din Ploieşti după ce a furat trei bijuterii de valoare mică. Conducerea şcolii a fost înştiinţată, iar tânărul este cercetat pentru furt.

Până și oamenii legii au fost șocați când au aflat că băiatul de 19 ani pe care tocmai îl ridicaseră din mall-ul Ploiești Shopping City pentru cercetări studiază pentru a deveni polițist. El a fost prins în timp ce a furat trei inele, gablonţuri, în valoare de 50 de lei.

Potrivit oficialilor IPJ Prahova, incidentul s-a produs duminică după amiază, când poliţiştii au fost sesizaţi de către agenţii de pază ai unui magazin cu privire la faptul că au prins un tânăr care furase mai multe bunuri, anunță News.ro.„Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi un tânăr de 19 ani, elev al Şcolii de agenţi de poliţie Vasile Lascăr Câmpina. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, totodată, la nivelul Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina fiind demarată  procedura de cercetare disciplinară, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă”, anunţă Poliţia judeţeană Prahova.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net