Vine Apocalipsa? Distrează-te în cluburi!

Ultima actualizare:

    Pământenii nu sunt pierduţi, lumea nu se sfârşeşte pe 21 decembrie, spun cei din clubul Expirat din Bucureşti.
Pământenii nu sunt pierduţi, lumea nu se sfârşeşte pe 21 decembrie, spun cei din clubul Expirat din Bucureşti.

Unii şi-au făcut provizii pentru Apocalipsă, unii s-au retras în munţi, alţii s-au împăcat cu gândul că lumea se sfârşeşte aici. Alţii, însă, pe 21 decembrie 2012 vor petrece de zor în cluburi. Click! vă spune ce chefuri se organizează în ţară de Apocalipsă.

Chuck Norris salvează lumea. Pământenii nu sunt pierduţi, lumea nu se sfârşeşte pe 21 decembrie, spun cei din clubul Expirat din Bucureşti. Vineri seară, Chuck Norris primeşte misiunea de a tăbăci fundurile mayaşilor care ne-au „aburit" cu sfârşitul lumii.

Misiunea „Mayaşul tăbăcit" începe la ora 22.00 şi promite că va fi incendiară. Cine ţine cu Chuck Norris şi cu întreaga omenire e aşteptat pe strada Brezoianu nr. 4 să-i ureze noroc eroului care va opri Apocalipsa. Intrarea costă 10 lei de persoană şi aveţi un shot de tărie din partea casei.

Petrecere caritabilă. Cei din clubul Blue din Regie nu sunt siguri că omenirea va supravieţui zilei de 21 decembrie, aşa că dau startul petrecerii cu o zi mai devreme. Pe 20 decembrie, de la ora 22.00, eşti aşteptat în localul de pe Splaiul Independenţei nr. 290 să profiţi de ultima distracţie care ţi-a fost rezervată. Şi dacă tot n-o să mai apuci ziua de vineri, poţi să cheltuieşti cât mai mulţi bani pe băuturi, căci o parte din încasări va fi donată copiilor internaţi la Spitalul „Grigore Alexandrescu". Intrarea e liberă.

Asteroizi şi zombie. Nu, Pământul nu va fi lovit de asteroizi, nici nu va fi invadat de zombie. Băuturile au nume speciale, vineri seară, în clubul Seven din Cluj-Napoca (Bd. Eroilor nr. 9), unde sunteţi chemaţi să fiţi părtaşi la o petrecere care va indimida Apocalipsa. „Asteroid apocalypse" este combinaţia de whisky cu cola, care vă va da peste cap, iar „Zombie apocalypse", vodcă şi suc de citrice, vă va face să uitaţi de ziua de mâine. Petrecerea începe la 22.00, iar intrarea e 10 lei.

Apocalipsă pe ritmuri electronice. În Studio Martin din Capitală (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61) veţi întâmpina sfârşitul lumii pe ritmuri electro, cu invitatul special SYOS. Intrarea e 10 lei de persoană.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net