Vinerea neagră pe șosele din România: Trei accidente teribile cu morți și răniți

Ultima actualizare:
În urma impactului violent, o persoană a decedat
În urma impactului violent, o persoană a decedat

O persoană și-a pierdut viața și alte zece au ajuns la spital cu răni grave în urma a trei accidente petrecute în dimineața zilei de 6 decembrie pe șoselele din România. O defecțiune a unui autoturism, neatenția și oboseala la volan au fost principalele cauze ale celor trei evenimente rutiere.

Accident spectaculos la Ploiești, județul Argeș! Un Mercedes s-a înfipt, practic, într-o casă, după ce a fost izbit în plin de un alt autoturism care nu a oprit la stop. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, deși mașina a ajuns cu roțile în pat.

Mercedesul era condus de o femeie care a tras o sperietură groaznică când, intrând regulamentar în intersecția străzilor Băicoi și Inotești, a fost lovită puternic de un SUV și proiectată într-un imobil. Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului de teren nu a respectat indicatorul stop.

În urma impactului, Mercedesul a spart gardul locuinței, a intrat în zidul casei și s-a oprit cu roțile din față într-un pat. Din fericire, în momentul impactului nu se afla nimeni în camera respectivă. Șoferița a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să meargă la spital.

I s-a rupt roata în mers

Cel mai grav accident s-a petrecut pe Autostrada A1, la ieşirea spre Giarmata, în Timiş. În urma impactului dintre un TIR, un microbuz și un autoturism, o persoană a murit și alte șase au fost grav rănite.


    În urma impactului violent, o persoană a decedatfoto: News.ro
În urma impactului violent, o persoană a decedatfoto: News.ro

Primele cercetări indică faptul că accidentul s-a produs după ce autoturismului implicat în accident i s-a rupt o roată, intrând în camion. Ulterior, camionul şi maşina au fost lovite de un microbuz. În TIR se afla o persoană, în autoturism doi pasageri, iar în microbuz 7 călători.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje SAJ. În urma impactului, șase persoane au rămas încarcerate în microbuz, iar un pasager din autoturism a murit pe loc.

Șoferul a adormit la volan

Tot în județul Argeș, de această dată în comuna Drăganu, sat Prislop, un BMW în care se aflau patru persoane s-a înfipt într-un cap de pod. Toți ocupanții autoturismului au ajuns la spital, fiind răniți.

Șoferul a adormit la volan (Foto: observator.tv)
Șoferul a adormit la volan (Foto: observator.tv)

Din primele cercetări, se pare că șoferul, în vârstă de 27 de ani, a adomit la volan, iar maşina a ieșit de pe carosabil și a lovit un cap de pod. Accidentul s-a produs în jurul orei 5.00. În mașină se aflu patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani. Toți au fost răniți și duși la spital. Poliţia continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și:

Accident spectaculos la Codlea! Un bărbat s-a trezit cu autocarul în casă

O maşină a luat foc într-un accident pe Autostrada Soarelui. Şoferul a murit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net