Pajişte cât vezi cu ochii, cai a căror coamă flutură în vânt, nuferi, lotuşi şi plauri uriaşi întinşi pe apă şi ici colo câte o libelulă neastâmpărată. Acest colţ de natură îl găseşti la “Artha Park”, în satul Snagov, iar dacă eşti amator de sport e locul perfect pentru relaxare.


La doar 30 de km de Bucureşti, la intrarea în Snagov Sat, “a răsărit” o mică grădină a Edenului. “Artha Park” este locul ideal pentru a petrece weekendul, iar posibilităţile de distracţie sunt nelimitate.

Dacă vrei să explorezi puţin din flora lacului Snagov, plimbările în caiac sunt cele mai indicate. O tură costă 25 de lei/oră, iar pentru un caiac de două persoane plăteşti 30 de lei.


Tot aici, te poţi familiariza cu “sportul milionarilor”. Pe pajişte este amenajat un lansator de golf, unde poţi exersa loviturile de pornire. Un coş de 30 de mingi costă 20 de lei, iar o lecţie cu un instructor, 70 de lei.


În incinta parcului se poate face şi echitaţie, iar iubitorii de animale se pot împrieteni cu cei patru căluţi Jasmine, Pegas, Ciufi şi Mutulică. Trei ponei sunt pregătiţi şi ei să aducă zâmbetul pe buze copiilor. Cinsprezece minute cu unul dintre căluţi sau ponei costă 30 de lei, iar pentru jumătate de oră dai 45 de lei.


Complexul dispune şi de un restaurant cochet ce oferă mâncăruri tradiţionale, precum sărmăluţe în foi de viţă sau borş de lobodă cu leuştean, dar şi deserturi de casă. “Artha Park” are intrare liberă şi este deschis zilnic între orele 10.00 şi 22.00.


Căi de acces

-    Pe DN1 către Snagov Sat
-    Pe autostrada A3, ieşirea Snagov/Ghermăneşti, direcţia Snagov
-    Mijloace de transport în comun maxi taxi nr. 444 şi 446, de la Piaţa Presei Libere, Bucureşti


 
 
Loading...