Vino să te plimbi în caiac printre nuferi cu 25 de lei pe oră!

Ultima actualizare:
snagov lac
snagov lac

Pajişte cât vezi cu ochii, cai a căror coamă flutură în vânt, nuferi, lotuşi şi plauri uriaşi întinşi pe apă şi ici colo câte o libelulă neastâmpărată. Acest colţ de natură îl găseşti la “Artha Park”, în satul Snagov, iar dacă eşti amator de sport e locul perfect pentru relaxare.

La doar 30 de km de Bucureşti, la intrarea în Snagov Sat, “a răsărit” o mică grădină a Edenului. “Artha Park” este locul ideal pentru a petrece weekendul, iar posibilităţile de distracţie sunt nelimitate.

Dacă vrei să explorezi puţin din flora lacului Snagov, plimbările în caiac sunt cele mai indicate. O tură costă 25 de lei/oră, iar pentru un caiac de două persoane plăteşti 30 de lei.

Snagov
Snagov

Tot aici, te poţi familiariza cu “sportul milionarilor”. Pe pajişte este amenajat un lansator de golf, unde poţi exersa loviturile de pornire. Un coş de 30 de mingi costă 20 de lei, iar o lecţie cu un instructor, 70 de lei.

Snagov
Snagov

În incinta parcului se poate face şi echitaţie, iar iubitorii de animale se pot împrieteni cu cei patru căluţi Jasmine, Pegas, Ciufi şi Mutulică. Trei ponei sunt pregătiţi şi ei să aducă zâmbetul pe buze copiilor. Cinsprezece minute cu unul dintre căluţi sau ponei costă 30 de lei, iar pentru jumătate de oră dai 45 de lei.

Snagov
Snagov

Complexul dispune şi de un restaurant cochet ce oferă mâncăruri tradiţionale, precum sărmăluţe în foi de viţă sau borş de lobodă cu leuştean, dar şi deserturi de casă. “Artha Park” are intrare liberă şi este deschis zilnic între orele 10.00 şi 22.00.

Snagov
Snagov

Căi de acces

-    Pe DN1 către Snagov Sat-    Pe autostrada A3, ieşirea Snagov/Ghermăneşti, direcţia Snagov-    Mijloace de transport în comun maxi taxi nr. 444 şi 446, de la Piaţa Presei Libere, Bucureşti


    Snagov
Snagov

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net