A violat cu limba pentru că «nu i-a mers jucăria»

Ultima actualizare:

    Cornel Andrei,  25 de ani, a  fost arestat
Cornel Andrei, 25 de ani, a fost arestat

Caz incredibil petrecut la Iaşi acolo unde un tânăr de 25 de ani, Cornel-Marius Andrei, a fost arestat pentru 29 de zile după ce a agresat sexual o fată în plină stradă. Spre deosebire de cazurile clasice de viol, tânărul ieşean, aflat în stare de ebrietate în momentul comiterii faptei, este acuzat că a forţat-o pe victima sa să “suporte” un sex oral făcut în plină stradă.

Potrivit propunerii de arestare a procurorilor ieşeni, Cornel Andrei se afla pe 18 decembrie, la orele serii, pe o alee îngustă din apropierea campusului universitar "Tudor Vladimirescu" din Iaşi. Acolo a zărit-o pe victima G.B., de 25 de ani, pe care a decis să o tâlhărească. Numai că, în timpul agresiunii, lui Cornel Andrei i-a venit pofta de sex. Iniţial a vrut să o oblige pe fată să îi facă sex oral însă pentru că nu a avut erecţie a decis să presteze el.

"Andrei Marius Cornel a arătat că a luat hotărârea să întreţină cu partea vătămată un act sexual oral şi  în acest scop a dezbrăcat partea vătămată şi a întreţinut cu aceasta un act sexual oral. Totodată, inculpatul Andrei Marius Cornel a arătat că în  timpul agresiunii, părţii vătămate i-a căzut telefonul mobil din mâna, iar din buzunar i-a căzut portmoneul astfel încât a sustras bunurile menţionate, iar ulterior s-a deplasat la domiciliu", au precizat procurorii ieşeni.

Culmea este că agresorul tocmai îşi condusese iubita la serviciu înainte de a comite grozăvia. Tânărul a fost prins abia acum câteva zile de anchetatori care au efectuat o percheziţie la domiciliul său, acolo unde au găsit telefonul sustras. El şi-a recunoscut fapta în timpul cercetărilor fiind pus sub acuzare pentru tâlhărie şi viol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net