Episod cutremurător la Târgovişte! O fetiţă de 13 ani, imobilizată în scaun cu rotile, a născut, în februarie, la maternitatea din oraş. Anchetatorii au stabilit că fata ar fi fost abuzată sexual de concubinul mamei, timp de un an. De frică, puştoaica n-a spus nimic, sarcina fiind descoperită abia după şapte luni, scrie adevarul.ro.


„Poliţiştii au stabilit că, în iunie – octombrie 2018, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea părţii vătămate de a se apăra, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa minoră. În urma acestui fapt, a rezultat un copil”, dezvăluie subcomisarul Alexandra Ciurea, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. Copila de 13 ani locuieşte alături de mamă, de concubinul acesteia şi de cinci fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, la Centrul de Servicii Sociale Sfânta Maria din Târgovişte. Puştoaica suferă de tetrapareză, iar în perioada de recuperare ce a urmat unei operaţii a fost nevoită să stea în scaun cu rotile. Bebeluşul este în stare bună şi a fost dat în grija unui asistent maternal. Tatăl vitreg a fost arestat joi pentru 30 de zile. Probele ADN au arătat că tatăl copilului este chiar tatăl vitreg al fetei. 

A luat 81 de ani de închisoare

 

Un român a fost condamnat în Spania, după ce şi-a violat ambele fiice. Stelian C. a primit o sentinţă-record din partea Curţii Provinciale din oraşul Ciudad Real. Astfel, el a fost condamnat la 81 de ani, 6 luni şi o zi de închisoare cu executare. Coşmarul fiicelor sale ar fi început de când familia s-a mutat în Villarrubia de Los Ojos, în urmă cu doi ani. Bărbatul îşi bătea şi îşi viola frecvent cele două fete, ameninţându-le că le va ucide dacă vor povesti cuiva faptele îngrozitoare. 

Loading...