Violată în adolescenţă? Viorica Culea a rămas cu traume în urma unei relaţii cu un băiat

Ultima actualizare:

    Viorica Culea a venit în România toamna trecută şi şi-a spus povestea la tvFoto: Facebook
Viorica Culea a venit în România toamna trecută şi şi-a spus povestea la tvFoto: Facebook

Povestea Vioricăi Culea, fata despre care se ştie că a fost abondonată de mama naturală într-un orfelinat şi apoi adoptată de o familie de americani, continuă cu un nou episod din adolescenţa tinerei. Dincolo de suferinţa de a nu-i avea alături pe părinţii biologici, tânăra lasă de înţeles că la vârsta de 14 ani a fost abuzată sexual de un băiat cu care era într-o relaţie. Deşi de atunci s-au scurs şapte ani, Viorica Culea îşi aduce şi acum aminte de incidentul care i-a lăsat urme adânci în suflet.

Viorica Culea a trecut prin momente cumplite încă de la naştere. A ajuns într-un orfelinat din Brăila, după ce mama sa ar fi fost forţată să o abondoneze, iar ulterior, la doar un an şi jumătate a fost adoptată de o familie de americani. Soţii Magreta au luat-o pe micuţă şi au crescut-o în casa lor, însă Viorica povesteşte că aceştia nu aveau deloc grijă de ea şi că le-a păsat prea puţin de soarta ei. Într-un mesaj pe care tânăra de 21 de ani l-a publicat pe contul ei de socializare, Viorica face dezvăluiri incredibile despre cei care i-au fost părinşi adoptivi.   

"Dragă România,Vreau să clarific niște lucruri în detaliu. 1. Nu o să mă mut înapoi la părinții mei adoptivi, ei nu sunt familia mea. Da, m-au crescut şi le sunt recunoscătoare că m-au scos din orfelinat, dar nu au fost niciodată părinți pentru mine. Nu m-au iubit şi nu le-a păsat niciodată decât de bani şi de faimă şi de aprecierea celorlalți pentru că au adoptat un copil. Au cumpărat dragostea mea cu bani, m-au obligat să iau medicamente de care nu aveam nevoie pentru că nu au știut cum să crească un copil. Am fost des amenințată ca voi fi trimisă înapoi la orfelinat sau ca voi fi omorâta. În prezent, mama mea adoptivă a întors toată familia împotriva mea pentru a-și ascunde problema cu alcoolul. Vă rog, dacă nu știți toată povestea mea, să nu îmi mai dați sfaturi. Vă rog să respectați decizia mea. E cea mai sănătoasa alegere pentru mine. 2. Cât despre mine şi Mirela ( n.r. mama naturală a fetei), facem pași spre relația noastră. Încercăm să recuperăm timpul pierdut, totul este bine. Nu a fost vina ei că am fost abandonată, a fost vina lui Viorel (n.r. bunicul tinerei). Despre Viorel, oamenii speculează ca el este tatăl meu, este un om ciudat dar Nu este tatăl meu", a explicat Viorica pe contul ei de socializare.

Mergând mai departe, tânăra face o mărturisire şocantă din adolescenţa ei. Tânăra lasă să se înţeleagă că ar fi fost victima unui abuz sexual din partea unui băiat cu care trăia o poveste de dragoste. 

"Am fost într-o relație când aveam 14 ani cu un băiat şi el s-a forțat asupra mea ... Dacă aţi fost într-o astfel de situație, ştiţi despre ce vorbesc. Aşa că trebuie să fii curajoas/ă şi să vorbești desprea asta. Ești o victimă şi nu e vina ta! Violul este viol. Violul este crimă cu violenţă sau făra. Tot despre ce am vorbit azi sunt subiecte delicate pentru mine şi vă rog sa păstrați comentariile negative pentru voi", a completat tânăra cerând înţelegere din parte celor care şi sunt prieteni şi i-au citit mărturisirile.

Povestea Vioricăi a făcut înconjurul lumii. Tânăra a venit în România în toamna anului trecut pentru a-şi găsi familia biologică, dar a aflat lucruri teribile despre mama ei, plecată de mulţi ani şi ea în străinătate la muncă. După ce a încercat să se apropie de bunicul ei, Viorica şi-a dat seama că nu el este tocmai persoana de care avea nevoie în viaţa ei. L-a acuzat că a încercat să-i  facă avansuri, dar şi că a forţat-o pe Mirela Culea să o abandoneze la orfelinat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net