Violată şi ucisă de amant în faţa copiilor

Ultima actualizare:

    Cadavrul femeii a fost  coborât cu o sanie, din  cauza dealului abrupt  unde se afla şopronul în  care a fost omorâtă (FOTOGRAFII: www.actualmm.ro)
Cadavrul femeii a fost coborât cu o sanie, din cauza dealului abrupt unde se afla şopronul în care a fost omorâtă (FOTOGRAFII: www.actualmm.ro)

Tragedie, joi noaptea, în comuna maramureşeană Poienile de sub Munte. Un bărbat de 37 de ani şi-a ucis amanta, la doar câteva zile după ce femeia s-a despărţit de el. Orbit de gelozie, acesta a violat-o, apoi i-a tăiat gâtul în faţa celor patru copii minori ai femeii şi s-a făcut nevăzut.

Oamenii povestesc că cei doi aveau o relaţie de aproape un an de zile. Femeia era căsătorită cu un cioban, care era plecat cu oile în munte, câteva luni pe an.

Însă, în urmă cu câteva zile, aceasta i-a spus amantului că soţul ei se va întoarce acasă şi a pus capăt relaţiei extraconjugale. Bărbatul părăsit nu a primit prea bine vestea şi s-a hotărât să se răzbune.

simeon stalpnicul png

Joi noapte, după ce a urmărit-o câteva ore, a prins-o într-un hambar şi a atacat-o. Mai întâi a violat-o, apoi i-a tăiat gâtul cu un cuţit. Totul s-a petrecut în faţa celor patru copii ai femeii, nici unul mai mare de 9 ani.

Când şi-a dat seama ce a făcut, criminalul şi-a sunat sora şi i-a spus că nu se vor mai vedea niciodată. Apoi a fugit în munţi. Sora criminalului a anunţat poliţia şi astfel, cadavrul femeii a fost găsit.

simeon stalpnicul png

Corpul neînsufleţit al tinerei de 26 de ani a fost coborât în sat cu sania din cauza dealului abrupt, iar de acolo a fost dus la morga spitalului Sighet pentru efectuarea necropsiei.

Poliţistii l-au căutat ieri, ore în şir, pe suspect în munţi, însă, până la lăsarea serii criminalul nu fusese găsit. Cei patru copii minori au rămas deocamdată în grija bunicii, până la sosirea tatălui acestora din munţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net