Un violator eliberat prin Legea recursului compensatoriu a agresat sexual o femeie în plin centru

Ultima actualizare:

    O femeie a fost violată în centrul CapitaleiFoto:Getty
O femeie a fost violată în centrul CapitaleiFoto:Getty

Un condamnat pentru viol care a stat în penitenciar în ultimii 9 ani a atacat o femeie şi a violat-o la doar trei zile de la momentul în care a fost liberat în baza Legii recursului compensatoriu. S-a întâmplat în sectorul 2 din Capitală.

Marius Florin Georgescu ( 32 de ani) a ajuns înapoi în spatele gratiilor la doar câteva zile de la momentul în care a fost liberat din penitenciar pe motiv că a fost deţinut în condiţii improprii. Fusese închis în urmă cu 9 ani după ce a fost găsit vinovat de violarea unei fetiţe de doar 13 ani. Nu a învăţat nimic din experienţa trăită în închisoare, iar acum se află în arest tot pentru viol. La doar trei zile de la momentul în care a părăsit penitenciarul în baza recursului compensatoriu, Georgescu a atacat şi violat o femeie de 33 de ani în zona Calea Moşilor, din sectorul 2, potrivit Adevărul. Poliţiştii responsabili de efectuarea anchetei au declarat faptul că bărbatul i-a furat femeii banii şi telefonul mobil. Persoana agresată le-a povestit şirul evenimentelor şi a menţionat că evenimentul a avut loc la scurt timp după ce  părăsit un club aflat în sectorul 2. Bărbatul ar fi apărut de nicăieri şi ar fi întrebat-o dacă o poate însoţi în drumul spre casă. Ajuns cu victima în apropierea casei acesteia, a bruscat-o şi a agresat-o sexual, ulterior sustrăgându-i telefonul mobil şi o sumă necunoscută de bani. 

Nu este prima faptă de acest fel săvârşită de Georgescu. El a ajuns în 2008 în penitenciar după ce a fost găsit vinovat că a violat o fetiţă de 13 ani. Ar fi obligat-o pe Veronica C., o fată a străzii, să întreţină raporturi sexuale cu el „prin constrângerea morală a minorei şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra”, conform Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net