Violatori de fetiţe prinşi după 2 ani, cu probe ADN

Ultima actualizare:

În octombrie 2010, o fată de 13 ani a povestit că a fost obligată încă de la vârsta de 11 ani să întreţină raporturi sexuale chiar cu concubinul mamei sale din acea vreme, Mihai Hatneanu, în vârstă de 42 de ani. Ameninţată, fetiţa nu a povestit nimănui nimic, până acum aproape doi ani şi jumătate, când îngrozitorul scenariu a ieşit la iveală. Cum suspectul nega că ar fi comis asemenea fapte şi nici nu aveau alte probe directe, poliţiştii nu au putut să-i facă nimic.

De pe hainele purtate de victimă la ultimul viol, anchetatorii au prelevat mai multe urme de spermă, trimiţând probe ADN la Bucureşti. Rezultatul a ajuns săptămâna aceasta la Suceava şi le-a confirmat anchetatorilor ipoteza că Mihai Hatneanu este autorul faptelor. Luna trecută, anchetatorii s-au confruntat cu un caz tras aproape la indigo.

L-au trimis după gratii pe Valerian Vasile Tanasan (44 de ani), acuzat că şi-a violat nepoţica de mai multe ori, încă de când victima avea 6 ani. În ambele cazuri, faptele au fost reclamate cu aproape doi ani în urmă, însă anchetatorii au trebuit să aştepte rezultatul probelor ADN recoltate de pe urme de spermă găsite pe hainele victimelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net