Violatorul «în serie» din Politehnică, condamnat la 19 ani de închisoare

Ultima actualizare:

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 l-au găsit vinovat pe Victor Stroe de trei infracţiuni de viol şi pentru o tentativă de viol. Bucureşteanul a primit pentru fiecare infracţiune de viol 10 ani de închisoare, iar pentru tentativă cinci ani, scrie Adevărul.

După contopirea pedepselor, Victor Stroe la rămas cu pedeapsa cea mai mare, 10 ani, iar judecătorii i-au adăugat un spor de cinci ani, în total are de executat 15 ani de închisoare.

Cele 1413 de zile, pe care le va efectua Victor Stroe, sunt restul de zile de executat de la o pedeapsă de zece ani, tot pentru viol,  pentru care a fost eliberat condiţionat în 2004.

Instanţa a mai decis ca Victor Stroe să plătească daune morale de 20.000 de lei către trei dintre victimele sale. Violatorul este nemulţumit de pedeapsa primită, pe care o consideră prea dură şi a contestat hotărârea judecătorească cu recurs la Curtea de Apel București. O decizie finală în acest dosar, va fi luată în ianuarie 2012.

A violat o studentă într-o sală de curs

Victor Stroe a fost arestat preventiv în acest dosar din data de 13 ianuarie 2010. El a fost acuzat că a violat o studentă într-o sală de curs a Facultăţii Politehnică din Bucureşti şi a încercat să violeze o puştoaică de 16 ani într-un bloc din cartierul Crângaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net