Viorel Ctaramă nu mai are liniște de când și-a asumat sarcina de a dovedi că autoritățile au interpretat greșit pericolul reprezentat de noul coronavirus. După ce a eșuat în încercarea de a se infecta în focarul de la Bărbulești, omul de afaceri și-a încercat ”norocul” și la cea de-a doua slujbă de Înviere, oficiată de ÎPS Teodosie la Constanța.


Fără mască de protecție, cu candela în mână și intonând cântările de la slujba oficiată de noul său duhovnic, ÎPS Teodosie. Așa a arătat Viorel Cataramă în noaptea de marți spre miercuri, la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța.

Cu o săptămână în urmă, omul de afaceri îi făcuse o vizită arhiepiscopului Tomisului, în căutarea de ”sfaturi înțelepte și îndrumări binecuvântate” și ca să-l roage pe ÎPS Teodosie să-i fie duhovnic. O rugăminte nu tocmai dezinteresată, având în vedere planul lui Cataramă de a dovedi că noul coronavirus nu provoacă o boală mai gravă decât ”banala gripă”, iar slujitorii bisericii s-au numărat printre categoriile afectate de deciziile luate atât în starea de urgență, cât și în starea de alertă.

„Am venit să spun o rugăciune și să primesc binecuvântare. Biserica este locul unde trebuie să slujești, nu grădina, nu strada. De aceea merită să facem toate eforturile și să găsim toate soluțiile legale prin care preoții și credincioșii să poată sluji în biserică”, declara Viorel Cataramă în urmă cu o săptămână, potrivit Replica de Constanța.

Citește și:

Cum a fost la cea de-a doua Înviere de la Constanța. ÎPS Teodosie, huiduit: ”Ești Satana”

Ce este Odovania, celebrată de ÎPS Teodosie pe post de a doua Înviere

Cum ÎPS Teodosie l-a primit cu brațele deschise la propriu, în noaptea de marți spre miercuri a venit rândul lui Cataramă să-și arate susținerea pentru ierarhul Bisericii Ortodoxe Române. Viorel cataramă a fost suprins printre cele 200-300 de credincioși prezenți la slujba oficiată de ÎPS Teodosie în curtea Catedralei Arhiepiscopale din Constanța.

Loading...