Viorel Cataramă s-a întors la școală

Ultima actualizare:

    Omul de afaceri Viorel Cataramă oferă premii în bani celor mai buni elevi din Bacău
Omul de afaceri Viorel Cataramă oferă premii în bani celor mai buni elevi din Bacău

Omul de afaceri Viorel Cataramă, din nou la liceu. Nu are de repetat vreo clasă, ci a venit cu premii pentru cei mai buni elevi din liceul în care a învățat, acum patru decenii.

De 21 de ani, milionarul Viorel Cataramă se întorce în fiecare în curtea Liceului ”Lucrețiu Pătrășcanu”, acum ”Gheorghe Vrânceanu”, din Bacău, pe care l-a absolvit acum patru decenii.

“În urmă cu 21 de ani, eram în careu în curtea liceului pe vremea respectivă se numea Liceul Lucrețiu Pătrășcanu.  Profesorii ne-au oferit cărți și diplome în semn de recunoștiință pentru un an reușit, note mari la olimpiadă. Mie mi-a plăcut foarte mult Matematica și Fizica, eram premiant. Colegii mei au dat la Politehnică, dar eu m-am dus la A.S.E, secția Comert și m-am apucat de afaceri. Din ziua respectivă, mi-am propus să organizez Balul Caritabil la liceul din Bacău și să premiez în fiecare an pe primii trei cei mai buni la olimpiade. Pe ei și pe profesorii care i-au pregătit. Acești copii primesc salariul părinților pe un an de zile. Liceul a ajuns locul 8 pe țară și primul din Băcau. Se înscriu aici tineri din toate colțurile tării, există o competiție și o întrecere care să fie cel mai bun”, ne-a spus Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă a oferit premii de peste 10.000 de lei celor mai buni elevi din Bacău
Viorel Cataramă a oferit premii de peste 10.000 de lei celor mai buni elevi din Bacău

”Învăț zi și noapte, am reușit pentru al doilea an să câștig un premiu în cadrul Balului Caritabil. Am participat la olimpiada de religie catolică. În acest liceu cu tradiție, tinerii sunt altfel, mult mai motivați, cu cât înveți mai mult cu atât poți avea șansa să te bucuri la final”, ne-a povestit  Olga Teodora, una dintre elevele premiate.

Anul acesta, doar trei au fost norocoși ai unor premii de peste 10.000 de lei, adjudecați în cadrul Balului Caritabil organizat de omul de afaceri Viorel Cataramă.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net