Omul de afaceri Viorel Cataramă, din nou la liceu. Nu are de repetat vreo clasă, ci a venit cu premii pentru cei mai buni elevi din liceul în care a învățat, acum patru decenii.


De 21 de ani, milionarul Viorel Cataramă se întorce în fiecare în curtea Liceului ”Lucrețiu Pătrășcanu”, acum ”Gheorghe Vrânceanu”, din Bacău, pe care l-a absolvit acum patru decenii.

“În urmă cu 21 de ani, eram în careu în curtea liceului pe vremea respectivă se numea Liceul Lucrețiu Pătrășcanu.  Profesorii ne-au oferit cărți și diplome în semn de recunoștiință pentru un an reușit, note mari la olimpiadă. Mie mi-a plăcut foarte mult Matematica și Fizica, eram premiant. Colegii mei au dat la Politehnică, dar eu m-am dus la A.S.E, secția Comert și m-am apucat de afaceri. Din ziua respectivă, mi-am propus să organizez Balul Caritabil la liceul din Bacău și să premiez în fiecare an pe primii trei cei mai buni la olimpiade. Pe ei și pe profesorii care i-au pregătit. Acești copii primesc salariul părinților pe un an de zile. Liceul a ajuns locul 8 pe țară și primul din Băcau. Se înscriu aici tineri din toate colțurile tării, există o competiție și o întrecere care să fie cel mai bun”, ne-a spus Viorel Cataramă.

imag2103.jpg

viorel catarama liceu bacau premii elevi
Viorel Cataramă a oferit premii de peste 10.000 de lei celor mai buni elevi din Bacău

”Învăț zi și noapte, am reușit pentru al doilea an să câștig un premiu în cadrul Balului Caritabil. Am participat la olimpiada de religie catolică. În acest liceu cu tradiție, tinerii sunt altfel, mult mai motivați, cu cât înveți mai mult cu atât poți avea șansa să te bucuri la final”, ne-a povestit  Olga Teodora, una dintre elevele premiate.

Anul acesta, doar trei au fost norocoși ai unor premii de peste 10.000 de lei, adjudecați în cadrul Balului Caritabil organizat de omul de afaceri Viorel Cataramă.

 
 
Loading...