Viorel Hușanu, lider Sanitas: ”Te poți declara ce sex vrei tu, dar cu libertatea de a decide dacă te vaccinez sau nu cum rămâne?”

Ultima actualizare:

    Viorel Hușanu, președintele Sanitas București, nu este de acord cu vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale
Viorel Hușanu, președintele Sanitas București, nu este de acord cu vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale

Viorel Hușanu, președintele Sanitas București, este revoltat de faptul că autoritățile vor să-i oblige pe medici să se vaccineze. Acesta se întreabă cum de unii au dreptul de a alege ce sex vor să-și declare, dar când vine vorba despre vaccinul Covid oamenii nu mai au aceeași libertate.

Reprezentanții celor care lucrează în sistemul medical le-au declarat război autorităților. Nu sunt de acord cu obligativitatea ca medicii și asistenții să se vaccineze și mai ales cu faptul că sunt amenințați că-și vor pierde locurile de muncă.

Viorel Hușanu, președintele Sanitas București, se întreabă cum de Europa este îngăduitoare atunci când vine vorba despre drepturile ce țin de orientarea sexulă, dar nu și legat de libertatea de a alege sau nu vaccinarea. ”Europa militează pentru libertatea de a te declara-ca sex- ce vrei tu. Europa militează pentru libertatea de a te căsători, chiar dacă ambii sunt de același sex. Este discriminare să spui țigan, negru, alb, galben etc. Dar cu libertatea de a decide dacă te vaccinezi (sau nu) cum rămâne? Nu militez impotriva vaccinării , ci a libertății de a decide, iar pentru asta repet citatul meu preferat: <<voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca tu să ai dreptul să nu fii de acord cu mine>>!

Ministerul Sănătății îi amenință pe medicii nevaccinați că-și vor pierde locul de muncă

Potrivit acestuia, 50.000 de cadre medicale refuză vaccinarea din motive personale, dar sunt de acord să fie testate pe banii statului.

Proiectul de lege al Ministerului Sănătății propune suspendarea contractului pe 30 de zile, după care încetarea lui, dacă doctorii nu prezintă la intrarea în tură certificatul verde.

Iar amenințările vin în plină pandemie, când România este în criză de cadre medicale.

Citește și: 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net