Viorica Dăncilă, desculță la malul mării. L-a provocat pe Eugen Teodorovici la un meci de ping pong!

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă s-a plimbat desculță pe malul Mării Negre Foto: Arhivă personală
Viorica Dăncilă s-a plimbat desculță pe malul Mării Negre Foto: Arhivă personală

Membrii PSD au decis să îmbine ultilul cu plăcutul și, după ce au întrunit ședințe cu PSD Galați și PSD Tulcea, în Sulina, premierul Viorica Dăncilă, alături de vicepremierul Eugen Teodorovici și secretarul general al PSD, Mihai Fifor, s-au distrat jucând ping pong și au făcut o plimbare pe malul mării, profitând din plin de vremea plăcută.

Viorica Dăncilă a ales să și renunțe la pantofi o perioadă, pentru a intra într-o atmosferă relaxată ca de vacanță, și s-a plimbat în nisip desculță, într-o ipostază în care rar a fost văzută. Premierul a înlocuit, de asemenea, hainele oficiale și coafura „pompoasă” cu o ținută lejeră, formată dintr-o rochie stil kimono, și o pieptănătură relaxată.

Viorica Dăncilă, desculță pe plajă alături de Teodorovici și Fifor

Cei trei membri PSD se află într-un turneu prin organizațiile din sud estul țării, vineri având ședințe cu PSD Galați și PSD Tulcea. 

La Tulcea, întrebată într-o conferință de presă la care ministru nu ar renunța la remaniere, ea a răspusn: Eugen Teodorovici. Când au jucat ping pong și ministrul Finanțelor a învins-o, ea l-a amenințat, în glumă, că îl va schimba din funcție. Oficialii au glumit, s-au simțit bine și au invitat chiar și presa aflată la fața locului să încerce apa mării.

Premierul României l-a provocat pe ministrul Finanțelor la un meci de ping pong
Premierul României l-a provocat pe ministrul Finanțelor la un meci de ping pong

Tot în spirit de glumă, Mihai Fifor l-a chemat pe Eugen Teodorovici pe mal, spunându-i că apa „face bine la bătături”. Mihai Fifor: „Hai să vedem cum e apa, Eugen!” Viorica Dăncilă: „Invităm şi presa. E foarte frumos” Mihai Fifor: „Apa face bine la bătături, Eugen”.

Nu e prima oară când premierul îşi arată pasiunea pentru tenisul de masă. În aprilie, Viorica Dăncilă l-a provocat la un schimb de mingi pe șeful Poliției de Frontieră, tot în judeţul Tulcea. Şi ministrul Culturii a vrut să-şi arate astăzi veleităţile sportive, pe un teren de fotbal, alături de ministrul Finanţelor. Cei doi au încercat să-şi aducă aminte de meciurile din curtea şcolii. Numai că poarta s-a dovedit mult prea mică pentru a fi nimerită, potrivit Digi 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net