Viorica Dăncilă a povestit cum l-a adoptat pe fiul ei

Ultima actualizare:

    Victor Dăncilă (29 de ani), fiul premierului, este un copil adoptat de la vârstă fragedă. Era un bebeluș abandonat de mamă, imediat după naștere.FOTO: Facebook
Victor Dăncilă (29 de ani), fiul premierului, este un copil adoptat de la vârstă fragedă. Era un bebeluș abandonat de mamă, imediat după naștere.FOTO: Facebook

”Am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viaţa mea şi aş face-o din nou”, a spus premierul Viorica Dăncilă, marți, 22 ianuarie, la Antena 3. Cel mai bun lucru din viața premierului a fost atunci când a înfiat uhn bebeluș abandonat în spital de mama lui.

Presa a aflat că Victor Dăncilă (29 de ani), fiul premierului, este un copil adoptat de la vârstă fragedă. Era un bebeluș abandonat de mamă, imediat după naștere.

Premierul Viorica Dăncilă a povestit, marţi seara (22 ianuarie), la Antena 3, cum l-a adoptat pe fiul ei şi a respins acuzaţiile potrivit cărora încheierea actelor pentru adopţie nu ar fi respectat prevederile legale, scrie news.ro.

”Am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viaţa mea şi aş face-o din nou. Nu-mi doream să înfiez un copil, aşa cum s-a acreditat. Eram pe 4 ianuarie 1990, eram inginer stagiar, eram în formarea unei cariere. În noaptea de 4 ianuarie eram de serviciu. Noaptea pe la 1-2 vorbeam cu o prietenă care era centralistă şi mi-a spus că e puţin necăjită. Mi-a spus că a vorbit cu omoloaga ei de la spital şi că o femeie a abandonat un copil şi plânge, plânge şi că va merge cu o prietenă dimineaţă să îl vadă şi dacă vreau să merg şi eu. Dimineaţă, am mers cu cele două prietene. Am mers şi am văzut copilul, am văzut un ghemotoc mic, de 4 zile, care plângea foarte tare, parcă îşi striga disperarea şi faptul că el e singur când toţi ceilalţi erau cu mămicile lor. Atunci am simţit că acesta e destinul meu, că trebuie să ajut acest copil. M-am dus acasă şi am vorbit cu soţul meu, nu a fost foarte încântat prima dată. Mi-a spus: «Totuşi, ai 26 de ani, eşti încă tânără, nu ştiu cum te vei descurca.» Eram la început de drum, aveam un apartament care nici nu era mobilat. Am spus că îl voi iubi sau voi învăţa să îl iubesc. Am vorbit cu mama, socrii mei, erau foarte reţinuţi. Au venit prieteni şi au spus: poate copilul are probleme de sănătate, nu ştii. Am fost de neclintit şi am spus că voi înfia acest copil. În 6 ianuarie m-am internat cu el ca să învăţ să îl hrănesc. Am stat în spital cu băieţelul meu două săptămâni. Deja nu mă mai dezlipeam de cel mic. Soţul meu s-a ataşat foarte mult de el. Mama mea l-a iubit enorm, l-a răsfăţat enorm”, a povestit Viorica Dăncilă, cu lacrimi în ochi, la Antena 3.

Cine sunt părinții naturali ai lui Victor Dăncilă

Viorica Dăncilă a povestit cu lux de amănunte cum a decurs adopția. ”La o lună şi ceva am mers la familie, copilul avea un certificat pe alt nume. M-am dus şi m-am întâlnit cu femeia care l-a abandonat. Ne-a mulţumit şi a spus că e liniştită. A fost foarte bucuroasă, am hotărât de atunci că nu aş vrea să ne intersectăm şi niciodată nu l-a căutat pe Victor”.

„Nu vreau să o acuz pe acea femeie. Atunci am acuzat-o, pe urmă, când am cunoscut situaţia, mi-a explicat că e într-o situaţie critică“, a precizat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a precizat că există certificatul de naştere pe numele vechi al fiului ei, iar după înfiere a fost schimbat numele.

Când a știut Victor Dăncilă că a fost înfiat

Premierul Dăncilă a povestit că fiul său a aflat pe la vârsta de 15 ani că a fost înfiat.

”Avea vreo 15 ani, era mai rebel şi am încercat să îi spun că trebuie să-l pedepsesc. Mi-a spus: «Nu poţi să mă pedepseşti pentru că tu nu eşti mama mea.» I-am explicat atunci totul şi am plâns şi eu, şi soţul meu şi el şi am promis că nu vom mai vorbi despre acest lucru”, a adăugat Viorica Dăncilă. Ea a spus că s-a oferit atunci să îl ducă să-şi vadă familia biologică, însă el nu a dorit acest lucru. Mama lui Victor Dăncilă se numește Floarea Trocan, locuiește modest în satul Butești, județul Teleorman și are opt copii, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net