Viorica Dăncilă va avea un salariu de 10.000 de lei pe lună la BNR

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă va câștiga aproximativ 10.000 de lei pe lună la BNRfoto: Inquam Photos
Viorica Dăncilă va câștiga aproximativ 10.000 de lei pe lună la BNRfoto: Inquam Photos

Fostul premier și candidat la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă lucrează cu normă întreagă la BNR din 15 mai. Dăncilă a fost angajată în corpul consilierilor guvernatorului Mugur Isărescu, iar salariul său net va fi de circa 10.000 de lei lunar, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Pentru a se angaja în corpul consilierilor, din care mai fac parte circa 20 de persoane, Viorica Dăncilă a depus un dosar și a susținut un interviu. Fostul premier va încasa aproximativ 10.000 de lei pe lună la noul loc de muncă, potrivit G4Media.ro.

Viorica Dăniclă este absolventa Facultății Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi de la Institutul de Petrol şi Gaze. Ulterior, a terminat și un master în Spațiul Public European la SNSPA.

Viorica Dăncilă l-a susținut pe Mugur Isărescu în scandalul repatrierii rezervei de aur

De remarcat că Viorica Dăncilă l-a susținut pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat la șefia BNR în 2019, în ciuda faptului că Liviu Dragnea voia instalarea unei alte conduceri la banca centrală. De asemenea, în scandalul repatrierii rezervei de aur a BNR, Dăncilă a semnat un punct de vedere al guvernului în care arăta că orice modificare a statului BNR – ceea ce era cazul cu legea promovată de Liviu Dragnea –  trebuie avizată de Banca Centrală Europeană.

Citește și:

Viorica Dăncilă, dezvăluiri emoționante despre familie. De ce nu are copii biologici

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net