Virusul Zika se apropie de România! Un nou caz, înregistrat în vecinătate

Ultima actualizare:

    Virusul Zika a început să facă din ce în ce mai multe victimefoto: Hepta
Virusul Zika a început să facă din ce în ce mai multe victimefoto: Hepta

Virusul Zika a înfiorat întreaga planetă, iar dacă românii aveau impresia că sunt feriți datorită distanței dintre România și țara de origine a pandemiei, se pare că se înșală. Virusul a început să se apropie periculos de mult de țara noastră.

Recent a fost înregistrat primul caz de infectare cu virusul Zika în Rusia. O persoană care s-a întors dintr-o vacanță în Republica Dominicană din Caraibe, America Centrală, este acum internată la un spital de boli infecțioase rus, potrivit ziarulring.ro.

„Persoana infectată cu virusul Zika este internată în prezent la un spital de boli infecțioase, iar condiția ei este stabilă. Și membrii familiei sale au fost plasați sub monitorizarea medicilor, nicio manifestare clinică a virusului nu a fost depistată la aceștia și rezultatele testelor pentru Zika au ieșit negative în cazul acestora”, a precizat biroul de presă al institutului de monitorizare a protecției consumatorului din Rusia.

Cât despre pasagerii alături de care persoana infectată a călătorit, institutul transmite că au fost luate toate măsurile necesare pentru prevenirea contractării virusului și că nu există amenințări la aresa sănătății acestora. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net