Vitezomanul Cristian Pomohaci, trei procese cu Poliţia

Ultima actualizare:

    Cristian pomohaci a fost condamnat la 1 an închisoare cu suspecndareFoto: Arhivă Click!
Cristian pomohaci a fost condamnat la 1 an închisoare cu suspecndareFoto: Arhivă Click!

Face ce face şi este iar în centrul atenţiei! Fostul preot Cristian Pomohaci a fost luat în colimator de Poliţia Rutieră din Braşov care l-a prins că a încălcat regulile de circulaţie. Poliţiştii l-au amendat pentru exces de viteză.

Cristian Pomohaci (49 ani) pare urmărit de ghinioane. Fostul preot a comis-o, din nou. Poliţia rutieră l-a prins iar în fapt pe vitezomanul cântăreţ de muzică populară. Fostul preot a fost amendat de această dată pentru exces de viteză de Poliţia Rutieră din Braşov. Pomohaci a contestat în instanţă amenda respectivă. Acesta nu este la prima abatere de acest gen. Din acest motiv mai are în acest moment încă două procese cu Poliţia Rutieră din Tulcea şi cu cea din Dâmboviţa, întrucât a circulat cu viteze peste limita admisă. Cristian Pomohaci a pierdut procesele, dar a atacat deciziile, iar acum i-a mai dat de lucru avocatului său, cu încă un proces, respectiv cel de la Braşov. 


    Una dintre  maşinile  fostului preot  are un număr  ales special, DUH
Una dintre maşinile fostului preot are un număr ales special, DUH

Fostul preot s-a aflat anul trecut într-un scandal de proporţii, când un tânăr l-a acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale şi a dat publicităţii o înregistrare audio, drept dovadă. Pomohaci a fost data afară din Biserica Ortodoxă şi nu mai are voie nici să poarte sutana de preot şi nici să ţină slujbe. Cum singura sursă de venit este muzica populară, acum Cristian Pomohaci se luptă din răsputeri să mai prindă câte o cântare. 

După ce concertul său de anul trecut, de la Sala Palatului, a fost anulat pentru că nu s-au vândut bilete, din pricina scandalului sexual în care a fost implicat, iată că el tot a concertat la Bucureşti, în primăvara trecută, ca invitat al cântăreţului Ion Paladi şi al dirijorului Nicolae Botgros. Însă cele mai multe recitaluri le susţine în localităţile mici din ţară, fiind invitat în special de primării, la zilele comunelor. Aşa că are mare nevoie de permisul de conducere ca să ajungă dintr-un sat în altul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net