Vlad Zamfirescu a fost numit noul manager al Teatrului Bulandra

Ultima actualizare:

    Vlad Zamfirescu a fost numit noul manager al Teatrului BulandraFoto: Facebook
Vlad Zamfirescu a fost numit noul manager al Teatrului BulandraFoto: Facebook

Actorul Vlad Zamfirescu, fiul lui Florin Zamfirescu, a fost numit noul manager al Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra”, prin dispoziţia primarului general Gabriela Firea, informează biroul de presă al Primăriei Capitalei, citat de Agerpres.

Schimbarea conducerii teatrului a venit în contextul în care actorii angajaţi de la „Bulandra” au denunțat recent, într-o scrisoare deschisă, „măsuri nocive” ale directorului interimar Catinca Nistor şi i-au cerut primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, să intervină pentru a clarifica situaţia.

„Pentru mine, oamenii din teatru, pe care-i preţuiesc enorm, reprezintă esenţa de suflet şi minte care ne înnobilează şi ne fac viaţa mai frumoasă în orice moment şi mai ales în situaţiile grele. Aşa cum am făcut până acum, voi fi în continuare alături de ei şi voi aloca domeniului cultural atenţia pe care o merită. Trebuie să înţelegem cu toţii că, fără cultură, o naţiune nu poate exista”, a afirmat Gabriela Firea, citată în comunicatul PMB, informează hotnews.ro.

Vlad Zamfirescu, la conducerea Teatrului Bulandra

Actrița Catinca Maria Nistor a ajuns în septembrie, 2019 (la numai 31 de ani) director al Teatrului Bulandra. Din postura de director adjunct, aceasta a preluat funcția de manager, în regim de interimat, imediat după decesul directorului Ducu Darie.

Interimatul trebuia să dureze doar 120 de zile, conform legii, însă primăria capitalei nu a mai organizat concurs pentru ocuparea postului. Contractul actriței în fruntea Teatrului a fost prelungit pur și simplu, iar de aici problemele în interirorul instituției au continuat, conform G4media.ro.

Zielele trecute, într-o scrisoare publicată pe Facebook, mai mulți actori ai Teatrului semnalau managementul defectuos. Se preciza, de asemenea, că actorul Marius Manole a renunţat la colaborarea cu instituţia, că angajamentul lui Constantin Dogioiu nu a mai fost prelungit şi că alţi doi actori s-au văzut nevoiți să demisioneze. Astfel, Gabriela Firea l-a numit director interimar pe actorul Vlad Zamfirescu .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net