Vlădescu și «fina» Boureanu și-au spus din nou «Adio»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul ministru de finanţe trăieşte pe viu o adevărată telenovelă! Şi asta pentru că amorul îi dă mari bătăi de cap. Click! a aflat, în exclusivitate, că Sebastian Vlădescu s-a despărţit recent de marea lui iubire, Irina Boureanu, nimeni alta decât fosta lui fină. Cei doi au, de aproape opt ani, o relaţie presărată cu împăcări şi despărţiri.

Sebastian Vlădescu are din nou probleme în dragoste! Fostul ministru de finanţe a fost văzut, în weekendul care tocmai a trecut, pe Litoral, doar în compania unor prieteni apropiaţi.

Reporterii Click! au aflat şi motivul: s-a despărţit recent de iubita lui, Irina Boureanu. Omul de afaceri şi fosta nevastă a lui Cristian Boureanu şi-au spus din nou „adio", după o relaţie zbuciumată, demnă de un scenariu de film.

Decembrie 2011- Fostul ministru de finanţe şi „fina Boureanu” se întorc împreună dintr-o vacanţă în străinătate

simeon stalpnicul png

Totul a început în urmă cu opt ani, când fostul ministru de finanţe a plecat în lume cu Irina Boureanu, episod cunoscut drept „fuga cu fina", pentru că Vlădescu şi soţia sa au fost naşii cuplului Irina şi Cristian Boureanu.

„Am fugit pur şi simplu două săptămâni cu Irina. A fost cea mai mare greşeală din viaţa mea", declara Vlădescu acum circa doi ani, într-un interviu. Irina a divorţat de soţul său, care i-a pus condiţii dure la divorţ: să renunţe la Vlădescu dacă mai vrea să-şi vadă vreodată fetiţa.

Anii au trecut şi lucrurile s-au mai liniştit, dar relaţia „naş-fină" tot puternică a rămas! Vlădescu şi Irina, o frumoasă brunetă, acum în vârstă de 38 de ani, a continuat, în mare secret, departe de ochii lumii. Surse bine informate spun că cei doi se vedeau regulat şi că mergeau chiar în concedii în străinătate, dar aveau grijă să plece separat.

Martie 2012- Sebastian Vlădescu, alături de Irina Boureanu şi de fiica ei, Ioana (10 ani), la o terasă din Bucureşti

simeon stalpnicul png

La începutul acestui an, Sebastian Vlădescu şi Irina Boureanu au fost surprinşi împreună în mai multe rânduri, de fotoreporterii Click!, semn că nu se mai feresc să-şi afişeze iubirea.

S-au sărutat chiar în plină stradă şi au ieşit la terasă, împreună cu fetiţa Irinei, comportându-se ca o adevărată familie. Acum, totul a devenit istorie! Cuceritorul Sebastian Vlădescu este din nou singur. Cine ştie însă cât va rezista fără Irina, despre care apropiaţii spun că e marea iubire a vieţii lui?

Click! a dezvăluit relaţia celor doi

În decembrie anul trecut, Click! v-a prezentat în exclusivitate detalii despre relaţia dintre Sebastian Vlădescu (53 de ani) şi Irina Boureanu (38 de ani). Povestea dintre cei doi a început în urmă cu opt ani, când aventura lor i-a şocat pe toţi apropiaţii, mai ales că fostul ministru îi era naş de cununie Irinei.

Despre Sebastian Vlădescu se spun două lucruri: că este un om cu succes la femei şi că este un foarte bun economist. Drept recunoaştere a valorii profesionale stă faptul că a fost numit ministru al Finanţelor de doi prim-miniştri: Tăriceanu şi Boc (2005-2007 şi 2009-2010).

Cataramă-Alberts, alt cuplu de telenovelă

Spune-mi cu cine te împrieteneşti ca să-ţi spun cine eşti! Zicala e valabilă şi în cazul lui Vlădescu, cel puţin la capitolul relaţii sentimentale complicate. Fostul ministru de finanţe este prieten bun cu omul de afaceri Viorel Cataramă, celebru şi el pentru împăcări şi despărţiri spectaculoase în viaţa amoroasă. După ce s-a despărţit cu scânteia de Adela Surugiu, femeia care i-a dăruit şi un băiat, miliardarul de 55 de ani a găsit alinarea în braţele medicului estetician Adina Alberts (42 de ani).

Şi povestea lor e demnă de telenovele: s-au iubit, s-au despărţit, iar s-au împăcat şi iar şi-au spus „adio". Au fost împreună din august 2010 până în decembrie 2011, cu o scurtă „pauză de ceartă" în vara anului trecut. Înainte de Sărbătorile de iarnă, au decis să se despartă definitiv. S-au răzgândit însă şi după cinci luni au mai dat o şansă relaţiei lor, presărată cu cadouri scumpe, date şi luate înapoi! Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună la restaurant, la începutul lunii mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net