Vom cumpăra cartele de mobil doar cu buletinul. Ce trebuie să facă toţi deţinătorii de cartele preplătite

Ultima actualizare:

    Convorbirile în roaming nu vor mai costa nimic
Convorbirile în roaming nu vor mai costa nimic

Persoanele care deţin o cartelă pre-pay vor fi obligate să se înregistreze la operatorul de telefonie cu un act de identitate, sub sancţiunea sistării serviciului, iar cele care doresc să cumpere o astfel de cartelă vor trebui, la rândul lor, să prezinte un act de identitate pentru a primi cartela.

Toţi deţinătorii de cartele telefonice preplătite vor fi obligaţi să se înregistreze cu un act de identitate în termen de şase luni de la intrarea în vigoare a legii adoptate de Guvern şi transmisă miercuri Parlamentului, a anunţat ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, la finalul şedinţei Guvernului, scrie rtv.net.

Robert Cazanciuc a precizat că, într-un interval de şase luni de la momentul intrării în vigoare a legii, toţi deţinătorii de cartele prepay vor fi obligaţi să depună un document de identitate pentru a se înregistra.

“Dacă nu vor face acest lucru, operatorul de telefonie mobilă va sista furnizarea serviciului până când deţinătorul cartelei va înregistra cartela pe baza unui document de identitate. Furnizorii de servicii vor avea obligaţia de informa, de a notifica toţi deţinătorii de cartele prepay cu privire la această obligaţie. Practic, din momentul intrării în vigoare a legii, toţi cei care vor dori să achiziţioneze cartele prepay vor avea obligaţia de a depune un document de identitate. De asemenea, acest lucru va fi valabil şi pentru persoanele juridice, obligaţia de a depune documente de constituire a societăţii. (...) Proiectul de act normativ va merge imediat în Parlament pentru dezbatere”, a mai declarat ministrul Justiţiei.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net