Vrei să faci plajă gol? Aici e de tine!

Ultima actualizare:
Nudişti
Nudişti

Turismul în piela goală ia amploare. Tot mai mulţi tineri preferă să facă plajă goi şi nu-şi mai acoperă părţile intime cu costume de baie. Dacă şi pe tine te bate gândul să te bronzezi uniform, aici e de tine.

Până la începutul anilor '90, cine vroia să se ofere în totalitate soarelui nu avea decât să se ascundă după nişte garduri înalte. Acum, se pot dezbrăca oriunde. Din nordul Litoralului şi până în sud există locuri preferate de nudişti, însă, nu destinate exclusiv lor.

Unul dintre ele este la Gura Portiţei. Laşi maşina la Jurilovca, treci lacul cu barca şi, imediat după complex, se întinde o plajă lungă şi pustie.

Nudişti
Nudişti

Te poţi bronza cu goliciunea la vedere în linişte. Eşti doar tu, marea şi aerul. Plaja din dreptul satului Vadu este considerată ultimul tărâm sălbatic al Mării Negre.

Nudiştii pot sta fără grijă la soare. Între Năvodari şi Mamaia, în zona cherhanalei, s-a practicat nudismul din vechime. Nici acum nu este altfel.

Locul este preferat şi de tinerii care au chef să încingă partide de amor pe plajă. Un alt spaţiu pentru cei fără inhibiţii este situat între Eforie Nord şi Eforie Sud, în jurul bătrânei cazemate scufundate, dar şi la Techirghiol.

Nudişti
Nudişti

Costineştiul a fost întotdeauna o destinaţie cunoscută celor ce căutau să nu fie deranjaţi în plăcerea lor. În această staţiune sunt două locuri: unul în dreptul Epavei, iar altul la celebrul Golf al Francezului.

Ca să ajungi aici trebuie să cobori o potecă săpată în malul abrupt de pământ. În 2 Mai şi Vama Veche poţi face plajă gol-goluţ spre marginile staţiunilor , în zona corturilor ori pe bucata de nisip care leagă cele două aşezări.

Puteţi merge la mare fără grijă. Prognoza arată că până în 27 august, pe Litoral vor fi în jur de 30 de grade, iar în ultimele zile din luna august vor ajunge la 27 de grade. Nu va fi nici un nor pe cer, arată Centrul European de Prognoză.

De altfel, vremea va fi plăcută în toată ţara. În sud, vor fi în jur de 32 de grade, cu şanse scăzute de ploaie, până săptămâna următoare când valorile vor fi în jur de 28 de grade. Dacă v-aţi planificat o vacanţă la munte, aflaţi că nopţile vor deveni treptat răcoroase, cu 9 grade spre sfârşitul lunii, iar ziua vor fi până la 18 -20 de grade.

După o noapte petrecută în club, prinţul arab s-a fotografiat cu mai multe tinere şi a plecat apoi cu iubita lui

Nudişti
Nudişti

E tânăr, e prinţ, iar tatăl său este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Dubai. Vorbim despre Max Al Habtoor, din Emiratele Arabe Unite. Acesta s-a îndrăgostit de ţara noastră, dar şi de fetele de aici. Astfel că mai tot timpul şi-l petrece în România. În special în cluburile de fiţe, unde beneficiază de toată atenţia. În weekend-ul care tocmai a trecut, prinţul s-a distrat până în zorii zilei la clubul Fratelii, din Mamaia. A consumat băuturi fine, a dansat pe mese şi a plecat abia la ora 8.30. Nu singur, ci însoţit de un alai de fete şi de bodyguarzii care îl vegheau îndeaproape. Petrecerea a continuat la Concertul Sun Waves.

Roxana Ionescu a făcut furori pe plajă. Bărbaţii au admirat-o în timp ce aceasta a jucat volei pe nisip în cadrul unui turneu, organizat la Mamaia. Fire sportivă, frumoasa de la Antena 1 s-a descurcat de minune în rolul de voleibalistă profesionistă şi s-a luat la întrecere cu sportivii veniţi de la multe echipe din ţară.


    Nudişti
Nudişti

"Mi-a plăcut foarte mult, băieţii au fost foarte prietenoşi cu mine. Mi-au arătat diverse scheme, m-au ridicat chiar să dau mingea peste fileu. Şi în şcoală am practicat puţin volei, dar nu aveam idee cum este la profesionişti" , a declarat entuziasmată "Mama Natură". La final, ea i-a rugat pe campioni să-i acorde autografe chiar pe bustiera cu care era îmbrăcată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net