Vrei să-ți faci pașaport în București, te duci la mall

Ultima actualizare:

    Anul trecut, un serviciu  similar a fost deschis în  Militari, la Plaza România
Anul trecut, un serviciu similar a fost deschis în Militari, la Plaza România

De astăzi, de la ora 8.30, încă un mall, de data aceasta din sectorul 3, devine sediu pentru eliberarea paşapoartelor. Este vorba de complexul ParkLake de pe str. Liviu Rebreanu, iar reporterii Click! vă arată unde se vor plăti taxele, unde se depun cererile şi de unde se ridică documentul de călătorie.

În ParkLake se mută sediile Serviciului de paşapoarte din Şos. Pipera nr. 49, sector 2, şi Piaţa Amzei, nr. 13, sector 1. Centrul din ParkLake va fi deschis la etajul 1 şi va avea 14 ghişee unde se vor primi cereri şi 3 ghişee unde se vor elibera paşapoarte. Taxele se vor plăti la subsolul 2, chiar în capătul cu ”trotuarele rulante”, într-un mic ”ţarc”, special amenajat.


    Oamenii se vor plimba prin  magazine până când vor reuşi  să plece acasă cu documentul
Oamenii se vor plimba prin magazine până când vor reuşi să plece acasă cu documentul

Spaţiul de la etajul 1, unde vor fi ghişeele de predare a cererilor şi de ridicare a paşapoartelor, este mai mic decât cel din Plaza Mall. Vestea bună este că intrarea în noul sediu al Serviciului de Paşapoarte este extrem de aproape de scările rulante, tot pe etajul cu restaurantele, dar din păcate destul de departe de acestea.

“Cetăţenii care au depus până în prezent sau vor depune în intervalul 11-13 iulie cereri pentru eliberarea documentelor de călătorie la sediile din Pipera şi Piaţa Amzei îşi vor putea ridica paşaportul din punctul de lucru situat în ParkLake”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne. Este al doilea mall în care vor fi deschise sedii ale Serviciului de Paşapoarte, după Plaza România din bd. Timişoara nr. 26, sector 6. În acest complex, centrul funcţionează la etajul 2, unde sunt deschise 20 ghişee de primiri cereri şi 3 ghişee de eliberări paşapoarte.Plata taxei pentru obţinerea paşaportului se poate face on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de către fiecare Instituţie a Prefectului, de la orice bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin mandat poştal (la orice Oficiu Poştal) sau în numerar, sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului, la casieriile Instituţiilor Prefectului şi, începând cu data de 11 iunie, şi la casieriile unităţilor CEC BANK.

simeon stalpnicul png

Iată patru avantaje!

Mutarea „pașapoartelor” la mall are mai multe avantaje. Iată care sunt cele mai importante:1. Locuri de parcare la discreție. Mall-urile au parcări generoase, atât subterane cât și supraterane2. Acces ușor cu mijloace de transport în comun, în special metrou (Titan, Lujerului)3. Până îți vine rândul, poți da o tură pe la magazine sau poți mânca în zona de restaurante din mall.4. Dacă ești cu copilul, ca să nu se plictisească, puteți merge la un loc de joacă.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net