Vrei un brad deosebit? Ia unul în formă de cactus!

Ultima actualizare:

A început goana după brazii de Crăciun. Dacă vreţi să aveţi un pom unicat de Sărbători, puteţi alege una din ceaţiile expuse la Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment organizat de Asociaţia Salvaţi copiii. Joi seară (10 decembrie), de la ora 19.00, la Stejarii Country Club, vă puteţi alege una sau mai multe din creaţiile unicat, iar banii vor fi folosiţi în scopuri caritabile.

Cei mai cunoscuţi artişti români au realizat brazi stilizaţi, folosind bucăţi de materiale, cuburi, hârtie, obiecte din ceară, plante, cuburi de puzzle. Vedeta de televiziune Amalia Enache a contribuit şi ea cu o creaţie. ”Lumânările de la «Colectiv» continuă să ardă şi de Crăciun, în acest brad”, a spus ProTv-ista. Alţi artişti au gândit pomul sub formă de con, cactus sau bonsai.

Ion Ţiriac, cel mai darnic participant la licitaţia de anul trecut
Ion Ţiriac, cel mai darnic participant la licitaţia de anul trecut

Anul trecut, Festivalul Brazilor de Crăciun, prezentat de Andi Moisescu şi Andreea Raicu, a strâns suma record de 280.000 de euro din biletele de tombolă, sponsorizări şi licitaţia celor 24 de brazi creaţi special pentru eveniment. Cel mai generos invitat al serii a fost Ion Ţiriac, care a licitat pentru cei mai mulţi brazi intraţi în competiţie, ajungând la o sumă finală donată de 35.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net