Vrei un loc de muncă? În Germania se caută bucătari

Ultima actualizare:

    Sunt căutaţi  atât bucătarii  cu experienţă,  cât şi ajutorii  de bucătar
Sunt căutaţi atât bucătarii cu experienţă, cât şi ajutorii de bucătar

Dacă îţi cauţi un loc de muncă, iar job-urile din ţară nu te mulţumesc, poţi încerca să munceşti în străinătate. În tările din Uniunea Europeană sunt scoase la concurs posturi de bucătar, ospătar, magaziner, muncitor în fabrică, electrician, şofer şi multe altele. Iată care sunt cele mai tentante oferte!

Găteşti în Germania pentru 2.100 de euro

În localitatea Garmisch-Partenkirchen există un post liber de bucătar, într-un hotel, iar activitatea presupune pregătirea mâncărurilor şi păstrarea normelor de igienă în bucătărie.Vei fi angajat prin Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională Bavaria, care e reprezentant al angajatorului. Cerinţe: calificare profesională încheiată şi experienţă în domeniu, motivare şi spirit de echipă, cunoştinţe de limbă germană, nivel A2. Salariul oferit: 2.100 € brut pe lună. Contractul de muncă e pe perioadă determinată cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată.CV-ul trebuie completat în limba germană şi trimis la adresa ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului BH - 404 şi doar pentru monitorizare la bv_eures@bv.anofm.ro. Data limită de depunere a CV-ului e 10 septembrie 2017. La aceeaşi adresă trebuie să trimiţi CV-ul dacă vrei să ocupi un post de ajutor de bucătar în Pleinfeld sau un post de bucătar în oraşele Uffenheim, Oberstdorf sau Bad Griesbach.

Şofer pe macara în Belgia

În localitatea Groot-Bijgaarden firma Adecco International Mobility scoate la concurs  un post liber de şofer pe macara. Cerinţe: trebuie să ai permis categoria CE cu cod 95, experienţă în utilizarea macaralei, capacitatea de a scrie şi înţelege limba engleză perfect, disponibilitate pentru a urma cursuri de limbă olandeză.Responsabilităţi: efectuarea de transporturi naţio­nale cu 6-10 opriri pe zi, livrarea plăcilor de ciment. Salariu: 12,39 € brut pe oră. Alte beneficii: voucher pentru masă, rambursarea cheltuielilor de transport. Contractul de muncă e pe perioadă nedeterminată. CV-ul se transmite în limba engleză până pe 29 septembrie, menţionând în tit­lul e-mailului “DRIVER CE with crane experience” la: international.mobility@adecco.be şi bc_eures@bc.anofm.ro.  

Sudor în Olanda

O companie din localitatea Goes a scos la concurs un post de sudor construcţii metalice. Trebuie să ai şcoala profesională, să cunoşti bine engleza şi să ai cel puţin doi ani de experienţă. Beneficii: cazare şi cheltuieli de transport asigurate, primă de vacanţă 8% din salariul brut.Salariul: 1.800-2.300 € brut. Contractul e pe perioadă determinată de un an cu posibilitatea prelungirii. Trimite CV Europass în limba engleză consilierului EURES Buter Frans la adresa frans.buter@uwv.nl.

În Norvegia, lucrători la peşte

20 de posturi de lucrători într-o fabrică de peşte din localitatatea Kolbotn sunt scoase la concurs în Norvegia. Se va lucra în prelucrarea peştelui. Se cere calificare, experienţă în industria alimentară, condiţie fizică, înţelegerea siguranţei alimentare, cunoaşterea limbii engleze, avantaj dacă ai maşină personală.  Salariul e de 18,5 € brut pe oră. Angajatorul te ajută să-ţi găseşti o locuinţă. Contractul e permanent sau temporar. Mod de aplicare: aplicaţia se face accesând linkul https://goo.gl/nuStc8. Termenul limită de depunere a CV este 30 septembrie 2017.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net