Vreme frumoasă şi caldă, în acest weekend

Ultima actualizare:

    Vremea va fi frumoasă şi caldă în acest wekend
Vremea va fi frumoasă şi caldă în acest wekend

Avem parte de o toamnă blândă şi cu temperaturi mai mari decât ar fi normal la această dată. În această dimineaţă, la primele ore, s-au înregistrat 19 -20 de grade în vestul ţării.

Vremea este plăcută azi, în toată ţara. Însă, prin vestul ţării a intrat „coada” unui val de aer rece care a adus nori şi rafale de vânt. În această parte a ţării sunt posibile averse, dar pe arii restrânse. Vântul va sufla în continuare în jumătatea de vest a ţării şi la munte, anunţă meteorologii ANM. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în Deltă şi 30 în sud şi nord-vest. În Capitală, vremea se va menţine frumoasă, caldă şi însorită. Temperatura maximă va fi de 28-29 de grade.

Sâmbătă, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării. Vor fi temperaturi de 24 de grade în estul Transilvaniei, Dobrogea şi în regiunile vestice, iar în est, centru şi nord-vest, până la 30 de grade. În vestul ţării, cerul va fi noros, sunt prognozate averse răzleţe. În Capitală, va fi senin, iar termometrele vor urca până la 28 de grade.

Duminică, vremea se strică în vestul şi sud-vestul ţării, unde instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi va ploua în averse.  În restul teritoriului, vor fi trecător ploi slabe, dar vântul ar putea să ne supere. Temperaturile vor urca doar până la 22 de grade în Deltă, estul Transilvaniei şi în Banat şi la 30 de grade în nord-vest, centru şi nord-est. În Capitală va fi soare şi 28 de grade.

Luni, vremea se va menţine instabilă în sud-vestul ţării, unde vor fi înnorări, local averse. Temperaturile maxime se vor fi între 22 şi 28 de grade, dar începând de marţi vor scădea uşor şi treptat de la o zi la alta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net