Vreme mai caldă decât în mod normal zilele următoare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Meteorologii anunţă că vremea se va încălzi în sudul, estul și centrul țării, iar în rest, valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele din intervalul precedent. În Capitală, vremea va fi caldă pentru această dată. În weekend o să fie prea cald pentru această perioadă, în toată țara.

În intervalul 06 septembrie, ora 09.00 - 07 septembrie, ora 09.00, în țară vor fi înnorări și local va ploua, dar în general slab cantitativ, ziua - cu precădere în nordul și nord-estul țării, iar noaptea în nord-vest și centru. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe crestele montane, iar în prima parte a intervalului și în extremitatea de sud-est. Temperatura aerului va crește față de cea din intervalul precedent, în majoritatea regiunilor. Maximele vor avea valori de la 16...17 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până la 29...30 de grade în sud-vestul Olteniei, iar minimele vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate pe litoral.

În Capitală, cerul va fi variabil, mai mult senin în primele ore ale zilei și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va marca o creștere. Astfel, maxima va fi de 27...28 de grade, iar minima de 11...13 grade.

În intervalul 07 septembrie, ora 09 - 08 septembrie, ora 09, vremea se va încălzi în sudul, estul și centrul țării, iar în rest, valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele din intervalul precedent. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în zona montană și în regiunile vestice, nordice și centrale, unde va ploua slab, dar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în nordul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în nord-vest și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 9 și 20 de grade, mai coborâte în depresiuni.

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va continua să crească. Maxima va fi de 29...30 de grade, iar minima de 15...16 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Între 08 septembrie, ora 09 - 09 septembrie, ora 09, vremea va fi caldă în regiunile sudice, chiar călduroasă în Lunca Dunării, iar în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei date. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în zona montană, unde, cu precădere în cursul zilei pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

În București, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

În intervalul 09 septembrie - 12 septembrie, vremea va fi caldă pentru această perioadă în toată țara, chiar călduroasă în regiunile sudice și de sud-est, îndeosebi în primele două zile. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în jumătatea nord-vestică a țării, îndeosebi în a doua parte a intervalului.

La București, vremea va fi caldă, chiar călduroasă în primele două zile, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net