Vremea, 21 septembrie. Unde s-au înregistrat primele temperaturi de zero grade. Vremea în București și țară

Ultima actualizare:

    Azi, temperaturile ating 29 de grade Celsius în sudul țării
Azi, temperaturile ating 29 de grade Celsius în sudul țării

Vremea azi, 21 septembrie, se menține caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi maxime de până la 28, chiar 29 de grade Celsius. Asta, chiar dacă meteorologii au anunțat azi dimineață primele valori de zero grade, înregistrate la ora 07.00 la Miercurea Ciuc.

Vremea, 21 septembrie. 29 de garde maxima zilei în sudul țării

Meteorologii au anunțat prognoza pentru ziua de azi, 21 septembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune. Se pare că vara încă nu se lasă dusă și ne oferă o zi frumoasă, cu cer senin și temperaturi ce ating în sud și 29 de grade Celsius. 

Dobrogea și Bărăgan

În Dobrogea și Bărăgan atmosfera este plăcută și caldă pentru această perioadă calendaristică. Pe Litoral însă, vremea începe să se răcească. Aici avem parte de soare, dar vântul este mai activ ca de obicei. În ceea ce privește temperatura aerului, aceasta atinge maxime de până la 24 de grade, iar apa mării va avea în jur de 22 de grade.

Moldova sudică și nordul Munteniei

În Moldova sudică și nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească față de zilele trecute. Șansele de precipitații sunt scăzute, iar temperaturile vor ajunge până la 27-28 de grade. Și aici avem parte de o zi caldă, cu cer senin și vânt slab.

Nordul Moldovei și Bucovina

În nordul Moldovei și în Bucovina vremea se menține frumoasă, cu cer senin si temperaturi ridicate ce vor crește cu aproximativ 3-4 grade față de cele de ieri. Prognoza meteo pentru 21 septembrie anunță o zi de vară autentică, un lucru neobișnuit pentru luna septembrie. 

Maramureș și nordul Transilvaniei

În regiunile Maramureș și nordul Transilvaniei, atmosfera este plăcută, iar temperaturile ajung până la 27 de grade în Maramureș. Totodată, în vestul țării o să avem parte de soare și câțiva nori pe parcursul zilei. După prânz vremea se va încălzi, iar temperaturile ajung până la 27 de grade.

Transilvania

În Transilvania vremea a fost rece de dimineață, mai ales în depresiuni. Peste zi însă, temperaturile cresc treptat și ating maxime de 26 de grade în vest. Vântul va avea intensificări mai ales în Carpații Meridionali. În regiunile sud-vestice ale țării, vremea se încălzește ușor. Este o zi frumoasă, iar norii apari destul de rar. Temperaturile înregistrate vor atinge 27 de grade Celsius. 

Muntenia

Sudul țării se anunță însorit cu o atmosferă plăcută. Aici temperaturile vor urca până la 27-28 de grade. În București locuitorii vor avea parte de o vreme frumoasă, iar temoperatura pe parcursul zilei va ajunge până la 27 de grade. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net