Vremea se schimbă radical în toată țara, din această seară, 3 octombrie. Meteorologii ANM spun că, în București, în câteva ore, temperaturile se vor prăbuși de la 30 de grade, la 14 grade. Prognoză meteorologică specială pentru Capitală.


Astăzi, 3 octombrie, este ultima zi caldă din acest an. Un val de aer polar este pe teritoriul țării noastre și ce aduce ploi în averse, rafale de vânt și temperaturi scăzute.

Prognoză meteorologică specială pentru Capitală

Astăzi, 3 octombrie, vremea se va menține mult mai caldă decât ar fi normal la începutul lunii octombrie, astfel că maxima termică va fi de 29-30 de grade.

Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi înnorările se vor accentua și temporar va ploua. Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, prognozează ANM. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul nopții. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Însă, de mâine dimineață, 4 octombrie, vremea se va răci semnificativ față de intervalul anterior, astfel încăt valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Temperatura maximă va fi de 14-16 grade, iar cea din timpul nopții de 8-9 grade.

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei, când și vântul va avea unele intensificări. Cantitățile de apă cumulate pot fi însemnate.

Citește și:

Depresia de toamnă. Cum apare, ce simptome are şi cum o putem preveni

Poveste de toamnă la Marea Neagră. Imagini de vis la sfârșit de septembrie

 
 
Loading...