Vremea va fi rece în următoarele zile. Codul galben de ploi se menţine

Ultima actualizare:

    Anunţuri meteorologice
Anunţuri meteorologice

Potrivit meteorologilor, nici astăzi nu scăpăm de ploi. În unele râuri și cursuri mici de apă este posibilă creşterea nivelului apei cu aprixomativ un metru.

Astăzi temporar se vor semnala averse cu descărcări electrice și intensificări ale vîântului din nord-vest de până la 15-20 de metri pe secundă. Izolat vor fi averse puternice cu grindină. Meteorologii avertizează în unele râuri sau și cursuri mici de apă în perioada 23-25 mai este posibilă creşterea nivelului apei cu aproximativ un metru, iar pe alocuri cu revărsarea ei în luncă, formarea scurgerii intensive de pantă, cu atingerea cotelor periculoase.

De mâine vom scăpa de ploi, însă doar până la începutul săptămânii viitoare pentru că de luni, ploile revin. La Chișinău vor fi până la 18 grade Celsius ziua și 10 grade Celsius noaptea. În regiunea de nord, termometrele vor indica 17 grade Celsius ziua și 12 grade Celsius noaptea. Locuitorii din Sud vor avea 19 grade Celsius ziua și 14 grade Celsius noaptea.

Sâmbătă, mercurul în termometre mai crește cu un grad sau două. În Capitală vor fi 19 grade Celsius ziua, iar noaptea vor fi 11 grade Celisus. În regiunea de nord a țării, ziua vor fi 18 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra 12 grade. În Sud vor fi 20 de grade Celsius ziua, iar noaptea vor fi 12 grade Celsius.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net