Vremea în weekend. Ceață și cer acoperit până marți

Ultima actualizare:

    Ceața este principalul fenomen meteo care ne va face probleme în acest weekendFOTO: Click!
Ceața este principalul fenomen meteo care ne va face probleme în acest weekendFOTO: Click!

Ceața este principalul fenomen meteo care ne va face probleme în acest weekend. Cerul va fi mai mult noros, iar temperaturile vor fi modeste. Abia marți, 21 iauarie, vom vedea soarele și va începe o încâlzire ușoară, până la 10 grade Celsius. Vremea în weekend, 18 – 20 ianuarie 2020.

Din pricina ceței și a vântului, senzația de frig este mai accentuată. Temperaturile prognozate de meteorologii ANM sunt apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea în weekend, 18 – 20 ianuarie 2020

Ceața persistă de câteva zile și sporește senzația de frig. Totuși, astăzi, 17 ianuarie, în Maramureș se înregistrau 7 – 9 grade, iar în vestul Olteniei, la Moldova Veche, termometrele indicau la prânz 7 grade. În restul țării, se înregistrau între minus 2 grade și 1 grad.

Vremea sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Vremea va fi închisă, cu ceață persistentă în majoritatea regiunilor. Sunt prognozate 3 grade la București, 1 grad la Craiova, 3-4 grade la Sibiu și Râmnicu Vâlcea, 5 grade la Constanța, zero grade la Timișoara, minus 3 grade la Cluj-Napoca, 5 grade la Suceava.

Vremea duminică 19 ianuarie 2020

Sunt prognozate 3 grade la București, zero grade la Timișoara, minus 3 grade la Cluj-Napoca, 3 grade la Botoșani, ceață și rafale de vânt.

Vremea luni, 20 ianuarie 2020

Cerul va fi mai mult noros, însă temperaturile vor urca ușor în sud: 5 grade la Craiova, 4 grade la București, 6 grade la Râmnicu Vâlcea și Sibiu.

De marți, temperaturile vor urca din nou, în sud se va vedea soarele, iar miercuri, în sud și est. Temperaturile vor urca la 6 – 7 grade la Suceava și Iași, 6 grade la București și Constanța, 1 – 4 grade în vestul țării.

În următoarele zile nu sunt prognozate precipitații.

Citește și:

Ce este ceaţa şi de ce apare? Cum explică specialiştii acest fenomen banal

7 sfaturi ca să circuli în siguranţă pe ceaţă

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net