Vreme capricioasă în acest weekend. Meteorologii ANM prognozează temperaturi de până la 20 de grade în sud, ploi și temperaturi negative în Bucovina. Prognoza meteo pentru perioada 23 – 25 martie.


Un val de aer polar ajunge în țara noastră, prin nordul Moldovei. Timp de două zile, temperaturile vor coborî brusc și vin și niște ploi sâcâitoare.

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru perioada 23 – 25 martie

Sâmbătă, 23 martie, sunt prognozate 15 – 17 grade în majoritatea regiunilor, iar în Moldova va fi mai rece, doar 12 grade. În Deltă vor fi 9 grade, iar la malul mării 11 grade.

Duminică, 24 martie, în sudul țării va fi soare și o vreme frumoasă, cu 17 – 19 grade la orele prânzului. În schimb, în Moldova intră un val de aer polar care aduce temperaturi de minus 2 grade noaptea și cel mult 11 grade la amiază. Sunt prognozate și ploi slabe în Bucovina.

Luni, 25 martie, ploile se extind și în restul Moldovei, Ardeal și Banat. În aceste zone vor fi cel mult 15 grade. În sudul țării, inclusiv în Capitală, sunt prognozate 20 de grade. În Deltă vor fi 9 grade, iar la malul mării vor fi 13 grade.

Marți, 26 martie, ploile ajung și în sudul țării, iar temperaturile vor coborî brusc, la  10 – 13 grade.

Sursa: ANM

 
 
Loading...