Vreți teme pentru acasă? Sunt întrebați elevii, părinții și profesorii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Majoritatea copiiilor se plâng că nu mai au timp de joacă din pricina temelor pentru acasă. Părinții sunt împărțiți: unii apreciază că are un copil care studiază mai mult, alții spun că temele pentru acasă obosesc copiii.

Aveți ocazia să pledați împotriva ori pentru temele de acasă ale copiilor. Ministerul Educației și Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei (ISE) organizează în perioada 7 - 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temelor pentru acasă. Demersul se adresează învățătorilor de la clasele primare, gimnaziale și liceale.

Concret, oricine dorește își poate spune părerea. Au fost elaborate chestionare ce vor putea fi completate on-line la adresele: www.surveymonkey.com/r/teme_cadre_didacticesurveymopnkey.com/ teme _cadre_didactice, https://www.surveymonkey.com/r/teme_elevi, https://www.surveymonkey.com/r/teme_parinti

Datele vor fi colectate, iar pe baza răspunsurilor se va face o analiză. Ministerul Educației spune că, în funcție de răspunsuri, se vor contura variante de ameliorare a derapajelor. Nu se solicită date personale, iar răspunsurile centralizate sunt confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net